Acasă Politic Rareș Bogdan: Fără milă, fără pensii speciale și fără sporuri! La privat...

Rareș Bogdan: Fără milă, fără pensii speciale și fără sporuri! La privat cu cei cărora nu le convine!

DISTRIBUIȚI

Liberalul Rareș Bogdan a răbufnit după ce angajații Consiliului Concurenței și Curții de Conturi vor primi spor de 25% din salariul minim pentru condiții de muncă vătămătoare. Prevederea se regăsește în proiectul de lege privind unele măsuri fiscal-bugetare, asupra căruia Guvernul Orban își va asuma răspunderea.

„Fără milă, fără PENSII SPECIALE și FĂRĂ SPORURI!! Afară cu toți cei cărora nu le convine! La privat cu ei! Să văd dacă renunță la serviciu! Dacă nu va exista hotărâre, vom muri politic! Vom reuși „performanța” de a nu da satisfacție nici milioanelor de români care se simt nedreptățiți (și pe bună dreptate!!!), considerați cetățeni de mâna a doua, mai puțin „speciali”, dar nici beneficiarilor de sporuri ireal de mari sau de pensii speciale. Pe cine vrem noi să mulțumim?? Românii ne-au dat un mandat imperativ moral, sunt sătui de privilegiați, oare chiar nu pricepem? Trebuie să intrăm în zodia în care politicienii chiar rezolvă mizeriile, nedreptățile, iar dacă nu reușesc, măcar să nu comită altele”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

21 COMENTARII

 1. Sunt medic cardiolog, am salvat și salvez, am ajutat și ajut. Sunt medic și am condiții periculoase de munca: Stres , microbi, aparatura cu noxe de tot felul. Am fost disprețuit o viata, am fost prost plătit s in consecința nu am o pensie uriașa, as avea drept la o pensie speciala DAR NU O CER. As avea drept la indemnizații DAR NU LE CER. NU VREAU SA MA AȘEZ DEASUPRA CELORLALȚI OAMENI. Acum cand e greu, inteleg. PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU, ÎNȚELEGEȚI SI VOI !!!!

 2. Si ma rog…la ce conditii vatamatoare se supun domnii de la curtea de conturi? Taietura cu hartie sau ce?
  Lucreaza cumva in subteran cu pulberi de nu pot respira? Cu formol ca cei de la morga? Cu TBC, HIV, MRSA, Clostridium si alte goange ca cei de pe la pneumologie, infectioase, ATI? Pt „sporul” clocit de ei va bate vantul pe secțiile astea si asa „chelite” de firmele de recrutare.
  Sa ne spuna stimabilul cam care e taxa la „privat” si cati muritori de rand au acces acolo, cu tot cu decontul de la casa. De asemenea sa je spuna cam cate spitale private complet autonome ( fara a depinde se servicii ale spitalelor de stat) cunoaste… că eu cunosc f putine. In schimb cunosc faptul ca nr angajatilor de prin birouri, directorasi, secretare si alte panselute, depaseste nr personalului medical efectiv. Asta nu bate la ochi?

 3. Daca nu mai vreti sporuri, modificati incadrarilein functie de genul de spital, ma refer la sanatate
  Faceti delimitarea clara intre spitalele cu adresabilitate mare si complexitate a cazurilor, in momentul asta, un angajat dintr un spital judetean spre exemplu, cu rulaj mare de pacienti, are venit net mai mic decat unul dintr un spital orasenesc si diferenta o face cuantumul sporurilor de conditii, acolo unde cheltuiala e mai mica , cazurile complexe se trimit la esalonul superior, exact acolo unde salariul e mai mic, se acorda sporul la nivelul maxim, pt ca exista resurse, pe cand la esalonul superior, bugetul nu suporta, sunt cheltuieli mari cu pacientii si sporurile se acorda la minim, cat obliga legea, le taiau daca legea permitea
  Eu cred ca asta trebuie regandit

 4. Foarte bine! Dar ar fi drept si cinstit ca si alte categorii de cetateni sa nu beneficieze de nici un fel de favoritisme, cum ar fi jurnalistii. Aceasta categorie, dupa modul cum se manifesta, pare a fi coborata direct din zei.Au impresia ca detin adevarul absolut.Daca ai alte idei sau convingeri, esti dusmanul lor.
  Ar trebui ca opinia publica sa le faca o analiza a activitatii si comportamentului lor.Sa le puna oglinda in fata, poate isi revin si incep sa isi faca meseria in slujba adevarului si a cetatenilor.

 5. MINISTERUL MUNCII ESTE OBLIGAT SA APLICE NORMELE INTERNATIONALE PRIVIND UNELE GASTIGURI SALARIALE SUPLIMENTARE (SPORURI) PENTRU FIECARE PROFESIE(DACA SI UNDE ESTE CAZUL). Restul este JAPCA FURT DIN BANUL PUBLIC…………….

 6. Medici și asistenți la ambulanta își merita cu vârf și îndesat sporul…lucram în condiți grele…frig…ploaie..vânt…fără a ne plânge…lucram și ne expunem la tot felul de boli și de agresiuni verbale și fizice…lucram sărbători…nopți…sâmbete. duminici…Oare nu credeți ca meritam fiecare bănuț????

 7. Parlamentarii au coabitare și coabitează bine cu sistemul coercitive. Pct. ochit pct. lovit în cașcavalul bugetului. Puțini au curaj să facă dreptate pe ac. domeniu megavulnerabil.

 8. Imi cer scuze,reactionez cam tarziu!Asta este,am fost la seviciu!
  Doriti ca simpatia sa devina antipatie?! Nu este greu.Îmi spuneti si mie,chiar daca este confidential,ce caut eu operator medical principal de la ambulanta în cadrul MAI?! Eu,si ca mine multi suntem personal civil.Ce cautam noi acolo,in unitate militarizata atata timp cat facem parta din Min.Sanatatii?! Ce caut eu acolo,cu un salariu de mizerie,iesind la pensie la 46 ani vechime,colegii mei din alte agentii putandu-se pensiona la 46 ani viata?! De ce sa lucrez in cadrul militarizat atata vreme cat fac parte ,fara privilegii din alt minister civil!
  Nu este valabill, la munca egala,drepturi egale?!Ce caut eu la ISU?!!!
  Nu avem aceleasi drepturi nici cu dispecerii din alte agentii,dar nici cu personalul operativ de la ambulanta.
  Cine suntem,ce suntem si ai cui.
  Va rog verificati drepturile salariale celor de la ambulanta la minunatele disp.integrate.Mai avem un pic si ajungem la salariul minim pe economie!!!Este jenanta o asemenea inechitate vis a vis de ambele ministere!!!!

 9. DAR CU SALARIILE PARLAMENTARILOR (majoritatea impostori) CARE AU FOST MARITE DE 4 ORI DE LA 5000 in 2017 LA 20.000 IN 1919 fara noima CUM RAMANE…???
  ASA CEVA NU S-A INTAMLAT NICIODATA IN VREO TARA DIN LUME sa distrugi MAI INTAI economia, APOI sa instrainezi avutia tarii, sa trafichezi cetatenii CA PE VITE ,iar pe cei ramasi sa-i jupoi de vii ca pe naluci……ASA CEVA NU SE POATE . TREBUIE SA NE TREZIM DIN ADORMIREA INCEPUTA ACUM 30 DE ANI
  ALOO dar BOR ce face ….??? Cere si ea salarizare marita de 10 ori…??? S-au ii canonizeza pe indracitii parlamentari sa fie milostivi….???

 10. Batistuță mai ți-i minte ce ai promis și trâmbițai în campania electorață ?
  „Dacă ajungem la putere în maxim 30 de zile vom anula
  pensiile speciale”. Cât a trecut de când sunteți la putere ?
  Nu s-a atins nimeni de pensiile nesimțite. De ce ne-ai mințit ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.