Acasă Politic Război în PSD: Sebastian Ghiță cere suspendarea lui Hrebenciuc și Șova din...

Război în PSD: Sebastian Ghiță cere suspendarea lui Hrebenciuc și Șova din PSD

DISTRIBUIȚI

Sebastian Ghiță, deputat PSD, cere suspendarea din partid a lui Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova in urma audierea acestora la DNA intr-o dosar de trafic de influenta, legat de legea amnistiei și grațierii. Dan Sova i-a promis lui Hrebenciuc ca il va determina pe ministru Justitiei să inițieze un proiect de lege care sa-l salveze pe Hrebenciuc de pedeapsa pe care urmeaza sa o ia in urma dosarelor sale penale, in schimbul sustinerii pe care ultimul i-ar fi oferit-o pentru sefia partidului.

„Conform deciziei de la Orăştie enunţată de preşedintele Ponta, cer suspendarea domnilor Şova şi Hrebenciuc din PSD. Ponta vrea să apere legea şi corectitudinea.
Aceşti oameni au greşit în partid. Nu ştiu dacă au greşit şi în faţa legii. Domnul Ponta a spus că cine va face jocuri în PSD va fi exclus. Justiţia trebuie să arate adevărul despre retrocedari. Şi despre Macovei. Şi despre regimul Băsescu”, se arată în declaraţia deputatului PSD.

 

Sebastian Ghiţă spune că „PSD nu acceptă astfel de situaţii”.

„Nu vreau răul nimănui. Dar sunt sigur ca Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabi Oprea şi Daniel Constantin pot sa arate românilor că sunt drepţi şi corecţi. Nimeni nu este mai presus de lege. Viorel Hrebenciuc i-a atras şi pe alţi senatori într-o situatie rea şi gravă, riscând să compromită poziţia PSD. Procurorii sunt întrebaţi de ce apar astfel de anchete în campanie? Politicienii trebuie să se întrebe de ce fac astfel de lucruri in campanie! Hrebenciuc şi Şova trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei”, încheie Sebastian Ghiţă, citat de România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.