Acasă Politic Realitatea confirma tehnicile de manipulare din stenogramele PSD

Realitatea confirma tehnicile de manipulare din stenogramele PSD

DISTRIBUIȚI

Intr-un fragment dintr-o stenograma PSD, catalogata drept facatura de Adrian Nastase, candidatul la presedintie al Uniunii isi invata colegii cum sa manipuleze votul parintilor, oferindu-le copiilor caiete electorale. Caiete cu insemnele PSD si cu figura liderului pe coperta. Ei bine, faptele, care sunt desigur politica lui Adrian Nastase, ne-au dovedit ca de la -facaturi- pana la realitate nu e decat un pas. Iata ca respectivele caiete, altfel total ilegale, au ajuns in si pe langa scoli si licee.


Cine mai poate spune acum, dupa ce pana si premierul Nastase si-a recunoscut vorbele in stenograma privind comisionul pentru privatizarea Petrom, ca textele cu sedintele de lucru ale PSD sunt niste -facaturi-?

Ti se face pielea de gaina cand recitesti aceste jocuri de culise facute de pesedisti. Dar si mai rau este atunci cand descoperi ca unelitirile si tehnicile lor de manipulare s-au transpus in realitate. Iata o mostra:

Stenograma 2 decembrie 2003

Dl. Adrian Nastase – Noi am stabilit pentru sfarsitul de an calendare, agende ale partidului, pixuri, felicitari, exista… de genul asta?

Nu. Asta e bine. Nu se poate, mai, dar… Caiete, de ce nu dam, de exemplu, din nou, caiete in scoli cu niste calendare ale noastre?

Dl…

Dl. Adrian Nastase – Excelent. Dar si acuma, pentru Mos Niculae, pentru… ne apucam sa facem tot felul de calendare aiurea, cand putem sa facem o pagina de calendar pe ultima pagina la un caiet si creioane si nu stiu ce.

Astea, cum sa spun, ajuta copiii din familiile mai sarace si, pe de alta parte, ne ajuta si pe noi ca se duc acasa copiii la parinti si vad parintii ce face partidul pentru copiii lor. Nu stiu, daca aveti si alte idei este in ordine, brichete pentru fumatori si… Ce anume? Am o rugaminte, zilele astea sa vedem care este cea mai buna solutie. Imi pare rau ca am pierdut un moment excelent, care era acum, sa dam in toata tara stegulete tricolore si pentru toate casele, pentru cat mai multe. Asta ar fi fost un program de partid excelent pe care poate pentru anul viitor nu-l uitam si cu cei de la Romsilva, cu nu stiu care de la textile sa le vopsim, sa le facem, cu un suport pentru casa, la tara in special ca sa poata sa-l prinda pe gard sau pe casa, nu-mi dau seama. Sa cautam un model, nu stiu, si poate incetul cu incetul chiar rugam si nu cred ca ar fi rau pentru Transilvania daca organizatiile noastre ar imparti, in pregatirea anului viitor. Le dam si la unguri, vorbim si cu UDMR. Lor le dam cele mai multe!

Caietele din imagine au fost primite de la -raspandaci- minori care au impartit caiete in jurul si in curtea Liceului teoretic -Grigore Moisil-. Bietii copii nu stiau ca prin ei PSD comite o incalcare grosolana a legii, distribuirea de materiale electorale in scoli este condamnata penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.