Acasă Politic S-a confirmat ce am scris în noiembrie: Ponta e consilierul lui Erdogan

S-a confirmat ce am scris în noiembrie: Ponta e consilierul lui Erdogan

DISTRIBUIȚI

În luna noiembrie 2015, anunțam că „Victor Ponta va pleca în Turcia pentru a fi consilierul președintelui turc Recep Erdogan pe probleme de integrare a Turciei în UE, având un salariu de 100.000 de dollari pe lună. La ce imagine are Victor Ponta în UE: plagiator, mincinos, spălător de bani, evazionist și falsificator. Cam ce ajutor poate Ponta să dea Turciei pentru integrare europeană și pe un asemenea salariu enorm? Aceasta să fie răsplata pentru acordarea pământului românesc al Brâncovenilor, Turciei pentru construirea unei mega-moschei? S-a chinuit Imperiul Otoman sute de ani să zidească moschee pe pământ românesc și n-a reușit. Acum dintr-un pix a obținut. Victor Ponta nu a putut fi contactat pentru confirmare sau infirmare.” iar pe Pe 26 octombrie, Curentul a dezvăluit că Victor Ponta a fost în Turcia pentru negocieri. Vezi galeria foto AICI.

Acum se confirmă informația noastră: Antena 3 anunță că „fostul premier Victor Ponta este consilier onorific al președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, potrivit unor surse.

Victor Ponta l-ar consilia pe președintele turc pe probleme europene, de Relații cu UE. Informația nu a fost confirmată încă de Victor Ponta.

Este cunoscut faptul că Victor Ponta avea o relație de prietenie cu șeful statului turc.

Marți seara, înainte de atentantul de pe aeroportul din Istanbul, Ponta urma să se îmbarce spre România.

”Fiind vorba de o funcție onorifică, cred că nici nu trebuie trecută în declarația de avere, pentru că nu ia bani de acolo. E benefic și pentru Erdogan, pentru că Victor Ponta și-a dezvoltat o rețea personală de relații cu liderii din zonă, inclusiv cu Donald Tusk, președintele Consiliului European”, a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.