Acasă Politic A dat Băsescu semnal?

A dat Băsescu semnal?

DISTRIBUIȚI

O știre ușor mondenă cu iz de spectacol românesc a fost difuzată în acest weekend de site-ul stiripesurse.ro. Pentru mulți dintre cunoscătorii într-ale politicii, întâlnirea unui grup semnificativ de foști lideri ai PDL era previzibilă. Întâlnirea, deși cu aspect de petrecere, a fost de fapt începutul unor negocieri politice care să regrupeze echipa pe care PDL a avut-o între 2004 și 2012 cum ar fi Ioan Oltean, Radu Berceanu, Anca Boagiu, Ion Ariton, Traian Igas, Mircea Man, Mircea Toader, Eugen Tomac, Iulian Vladu, Mircea Andrei, Costică Canacheu, Marius Rogin.
Niciunul dintre cei prezenți nu este mulțumit de poziția politică pe care o are în prezent, cu excepția poate a lui Eugen Tomac, președintele PMP și a lui Mircea Andrei care tocmai a lansat un partid (detalii AICI) de esență naționalistă care poate regrupa fosta echipă pdlistă.
Partidul Alianța Național Creștină are ca semn electoral clopotul, considerat glasul lui Dumnezeu care ne cheamă la rugăciune și, cu maximă discreție, are deja organizații înființate în sectoarele din București și în 15 județe.
Acum nu rămâne decât să ne răspundem în săptămânile care urmează la întrebarea dacă este vorba de mâna lungă a lui Traian Băsescu sau e regruparea PDL-ului sub mâna lui Berceanu, Oltean, Andrei și Boagiu?
Că două lucruri sunt sigure: naționalismul lui Băsescu și al PDL-ului sunt de necontestat, iar imnul „Verde înrourat” se observă că n-au uitat să-l cânte și să-l joace! VEZI filmările AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.