Acasă Politic S-au căsătorit în secret Olguța Vasilescu și Claudiu Manda?

S-au căsătorit în secret Olguța Vasilescu și Claudiu Manda?

DISTRIBUIȚI

Faptul că Olguța Vasilescu și Claudiu Manda formează un cuplu nu mai e un secret. În urmă cu doi ani, Claudiu Manda divorța de medicul stomatolog Andreea după ce asigurase prin intermediul revistei VIP care îl întrebase dacă soția lui este geloasă, el „fiind un bărbat frumos, după care femeile întorc adesea capul”: „are încredere în mine, dar nu are în politicieni. Crede că mă voi schimba și eu în timp, așa cum se întâmplă cu unii colegi ai noștri, deși mă cunoaște și are toate motivele să creadă că nu va fi așa“. Desigur că la momentul geloziei, Andreea se temea că Manda o s-o lase pentru o bombă sexy, nu pentru pupila lui Vadim. Dar în 2016 și Olguța Vasilescu a divorțat de soțul care cu nesimțire a acceptat sinecura de Vicepreședinte ASF deși habar nu are de noțiuni elementare din domeniu, după cum s-a văzut la audierea din Parlament. Oricum de la soțul încornorat al Olguței a avansat la un salariu lunar de peste 13.800 de Euro. Bună afacere!
Dar acum ce să vezi? Olguța a devenit deputată în decembrie 2016, după divorțul de habarnistul Wlassopol iar în CV-ul său oficial de pe site-ul Camerei Deputaților apare la starea civilă: căsătorită. În CV-ul oficial al lui Manda de pe site-ul Senatului nu apare starea civilă deloc dar pe contul său de Facebook apare ca relație „divorțat”. E posibil ca Manda să nu fi vrut să-și actualizeze informațiile de pe Facebook ca să nu o provoace pe fosta soție, având în vedere că acesta încă păstrează fotografii cu ea și copilul, pe contul de socializare. Cine știe ce tsunami ar declanșa și starea de libertate a Olguței este destul de precară după cum chiar Manda, în calitatea sa de șef al Comisiei de control al SRI a anunțat citând respectabili urmăriți penal de DNA, cum ar fi Mitică Iliescu.
Cum cei doi nu și-au actualizat declarațiile de avere în urma căsătoriei înseamnă că fericitul eveniment a avut loc în urmă cu mai puțin de 30 de zile sau Olguța a mințit în CV-ul depus la Parlament.

3 COMENTARII

  1. pe persoana fizica nu se merita si nu trebuie sa intereseze pe nimeni ce-nvart respectivii, intre ei sau cu altii … sunt datori sa-si achite obligatiile mandatului si cu asta basta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.