Acasă Politic Să râdem cu PSD: cererea de revocare a lui Zgonea de la...

Să râdem cu PSD: cererea de revocare a lui Zgonea de la șefia Camerei nu respectă Regulamentul

DISTRIBUIȚI

Pesediștii sunt vai de capul lor: vor să-l dea jos pe Zgonea dar acesta se ține cu dinții de scaun. Zgonea a transmis o adresă Biroului permanent în calitate de deputat neafiliat prin care susține că cererea grupului parlamentar al PSD de revocarea a sa din funcție nu îndeplinește condițiile de admisibilitate, iar revocarea trebuie făcută doar de liderul grupului parlamentar din care face parte.

„Vă solicit să constatați că cererea grupului parlamentar al PSD din 3 mai nu îndeplinește condițiile de admisibilitate prevăzute de art. 26 din Regulamentul Camerei Deputaților și să dispuneți respingerea acesteia”, se arată în adresa semnată de Valeriu Zgonea.

Acesta susține că a fost exclus din PSD, iar cererea de revocare poate fi făcută de liderul grupului parlamentar din care președintele Camerei face parte.

Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților în care s-a discutat acest caz a fost suspendată. Secretarul Camerei, Marcel Ciolacu, a explicat că motivul a fost legat de faptul că liderii de grup nu au ajuns la un consens.

El a precizat că liderul grupului PSD, Florin Pâslaru, a susținut că are dreptul de a cere revocarea, deoarece nu a fost făcut niciun anunț în plen cu privire la faptul că Zgonea a devenit deputat neafiliat.

Cel mai mult ne place când politicienii își dau legi și ei se încurcă în ele. Bun venit în România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.