Acasă Politic Să râdem din nou cu târgovețul Nelu Tătaru în drumul său spre...

Să râdem din nou cu târgovețul Nelu Tătaru în drumul său spre șefia PNL

DISTRIBUIȚI

Debordând de inteligență ca de cele mai multe ori, fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru, preşedintele Comisiei pentru sănătate din Camera Deputaţilor, a declarat marţi presei că un consilier onorific nu poate avea acces la parole care aparţin unui secretar de stat, pentru că un astfel de consilier „are alte atribuţii” şi „nu are o fişă de post”. Păi, măi nea Nelu, dacă nu are o fișă de post de unde are „alte atribuții”? Și cum adică nu poate avea acces la parola unui secretar de stat dacă acesta i-o dă?

Ofuscat că ministrul Vlad Voiculescu îi dă lecții de transparență, întrebat, la Parlament, dacă intenţionează să îl cheme pe Voiculescu la audieri în comisie în urma publicării de către Ministerul Sănătăţii a datelor despre testări şi vaccinare, cu un aer de milițian, Tătaru a spus: „Şi noi avem anumite sesizări în acest sens, dar, după cum ştiţi, este Corpul de control al prim ministrului la Ministerul Sănătăţii. După ce se va termina acest control vom avea şi noi o evaluare şi vom decide dacă îl chemăm la comisie”.

Tătaru nu va putea să-l cheme la comisie decât dacă se va alia cu PSD-iștii din comisie: Buicu Corneliu-Florin, Achimaş-Cadariu Patriciu-Andrei, Dinu Cristina-Elena, Gavrilescu Graţiela Leocadia, Mihalcea Remus-Gabriel, Nassar Rodica, Rafila Alexandru, toți dușmănindu-l pe Vlad Voiculescu.

Reamintim că în urma publicării datelor despre vaccinare, presa a descoperit că legea nu era respectată. Primul carea a luat măsuri a fost Ministerul Apărării care a descoperit că doar la Focșani în centrele MApN au fost vaccinate 145 de persoane neeligibile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.