Acasă Politic Avem numele conțopistei din MS care a uitat să ceară banii pentru...

Avem numele conțopistei din MS care a uitat să ceară banii pentru personalul din centrele de vaccinare

DISTRIBUIȚI

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, marţi, că există o întârziere la plata medicilor din centrele de vaccinare, cauzată de neîndeplinirea sarcinilor de către un funcţionar public din minister, afirmând că plăţile au început deja să se facă.
Surse din Ministerul Sănătății ne-au declarat că funcționarul la care s-a referit Vlad Voiculescu este secretarul general al ministerului, Nicoleta Rusu, absolventă de Drept la „Spiru Haret” și avansată în funcție de Nelu Tătaru și, în mod surprinzător, menținută de Vlad Voiculescu. În doar trei luni de secretariat general, Nicoleta Rusu a reușit să se remarce public după ce a fost acuzată de oameni din minster că a încercat să-l favorizeze pe Topolinski trimițând o notificare greșită în 18 august firmei Naguma pentru a-i mai câștiga timp să livreze măștile. Astfel Rusu în loc să notifice firma că nu a respectat termenul de livrare, a notificat-o că nu a depus garanția, care fusese depusă. Situația face deja subiectul unei anchete a DNA. Detalii AICI.

„Banii au fost ceruţi de la Ministerul Finanţelor, e adevărat că abia ieri şi plăţile au început deja să se facă, respectiv mâine se vor continua plăţile către Direcţiile de sănătate publică”, a precizat Voiculescu, la Parlament.

Întrebat de ce abia luni au fost ceruţi aceşti bani, Voiculescu a spus că nu este atribuţia ministrului.

„Astea nu sunt lucruri pe care le face ministrul. Există o întârziere, în Ministerul Sănătăţii am evaluat care au fost cauzele întârzierii şi întârzierile au fost de câteva zile”, a menţionat Vlad Voiculescu, adăugând că vina aparţine unui funcţionar public din cadrul Ministerului.

El a mai spus că acesta este încă în funcţie, menţionând că „legea funcţionarilor publici este relativ clară că nu pot fi luate măsuri de pe o zi pe alta”.

„Şi lucrăm cu ce avem. Instituţia funcţionează aşa cum funcţionează şi nu de ieri, de astăzi. Câteodată există întârzieri şi luăm măsuri să nu mai existe aceste întârzieri”, a mai spus ministrul.

Întrebat ce trebuia să facă funcţionarul, Voiculescu a răspuns: „Să completeze o hârtie, să o semneze şi să o trimită mai departe”.
În luna ianuarie a acestui an, Nicoleta Rusu a greșit textul OUG pentru plata cadrelor medicale implicate în vaccinarea anti-COVID, ceea ce arată că duduia nici măcar din greșeli nu învață. Ordonanța s-a reparat după ce Emil Boc a atras atenția public asupra erorii. Detalii AICI.

4 COMENTARII

  1. Asta inseamna ca acum gagica este fosta angajata a ministerului Sanatati.
    Vedeti ma ce inseamna digitalizarea tuturor institutiilor de la o primarie mica pana la minister?,transformarea tuturor instutiilor in ceva mai usor de verificat si care nu greseste niciodata pentru ca computerul nu are:mama,tata,frate,iubit,adica nu are sentimente si daca cine stie cum greseste odata greseala se gaseste imediat tocmai pentru ca nu va mai fi”stufarisul”asta din ministere sau alte institutii.
    Ce spun eu nu este ceva nou toti stiu asta si U.S.Risti chiar au declarat ca asta este o prioritate daca ei ajung la guvernare.

  2. Si daca era absolventa de Univ Bucuresti, Iasi, Cluj , persoana e maui desteapta- totul tine de individ daca are capacitati de asimilare- invatare – sunt si absolventi de prestigioase Universitati vai de mama lor pt ca PARTIDUL , SCOALA VETII conteaza.

    • Daca e „absolventa” de „Spiru” (adica CUMPARATOARE DE DIPLOMA) inseamna ca nu a facut fata unui simplu examen la intrarea in universitati (ca „Spiru” NU-I UNIVERSITATE!). iar daca nu a facut fata unui examen simplu, inseamna ca e O NULITATE! …ceea ce a si demonstrat deja, ajunsa intr-un post cu expunere publica. QED …ca daca era una (conform capacitatilor ei ‘telectuale, de REPETENTA IN SCOALA) dintr-alea care pun marfa pe raft in supermarket, constatam doar eu ca a pus pretul de la „Masline” la „Checiap”… Dar se gasesc destui prosti ca tine, care scuza PROSTIA, fiindca s-a umplut de astfel de specimene in societate, si sunt in ascensiune sociala continua. Ti-ai luat porecla de comentator „Spiru” din simpatie pentru organizatorul din secolul XIX, sau fiindca si tu esti posesorul unei hirtii igienice zisa „Diploma” de la respectiva fabrica de hirtii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.