Acasă Actualitate Reclamată, Adina Alberts va fi cercetată disciplinar

Reclamată, Adina Alberts va fi cercetată disciplinar

DISTRIBUIȚI

UPDATE 18.03.2021: După o discuție telefonică la Colegiul Medicilor, Adina Alberts sugerează că farmacistul care a reclamat-o ar fi nebun. Citiți AICI plângerea de bun-simț a farmacistului.

Medicul Adina Alberts a postat un mesaj, pe pagina personală de Facebook, prin care a explicat care sunt drepturile pacienților Covid-19 și i-a învățat pe aceștia ce trebuie să le solicite medicilor în spitale. Ca urmare a acestei postări, Adina Alberts a fost reclamată la Colegiul Medicilor București, iar împotriva acesteia va începe o cercetare disciplinară. Alberts a publicat pe contul său de Facebook mai multe îndemnuri către populație. Alberts e chirurg și nu poate practica meseria de medic infecționist:
”Dragii mei, sunteți internați în Spitale cu Covid, cereți medicilor să vă spună schema de tratament pe care v-o administrează. Au obligația să vă informeze! Am informații că sunt mulți pacienți tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicației în Covid, iar complicațiile își fac apariția. Nu acceptați Kaletra pentru tratarea Covidului. AVEȚI ACEST DREPT, conform art 18 și 19 din Legea 46 din 2003. Acționați până nu e prea târziu!

Aveți părinți sau rude apropiate internate în spitale în stadii medii/grave de Covid, cereți-le acestora, cât mai puteți, acordul în SCRIS consemnat și în fișa de internate, ca să puteți avea acces la informații despre schema de tratament aplicată. Asta pentru situația de nedorit dar posibilă în care lucrurile se complică și pacientul devine inconștient. Cereți să verificați cu ochii dvs, fișa de tratament a rudei dvs, pe baza împuternicirii primite, conform art 22 și a art 24 pct 2), din Legea 46 din 2003.
Iar dacă nimic nu mai funcționează, cereți medicilor să le dea Ivermectină (n.a. medicament folosit în Europa doar pentru uz veterinar)! Dacă refuză, cereți-le din nou! Și dacă totuși refuză cu vehemență, scrieți-mi mie în privat! Aveți grijă ca să aveți dovezi că acești medici au refuzat să încerce ORICE ca să vă salveze persoana apropiată.
Și mai important decât orice, nu mergeți la spital dacă nu este musai… Aplicați, din primul moment, schema completă de tratament, imediat ce aveți suspiciunea că ați avea COVID. NU PIERDEȚI NICIO ZI!
Tratamentul corect anti Covid ar trebui să cuprindă:
1. Azitromicina cp 500 mg, 1 cp pe zi, sau Doxiciclina cp 100 mg, 1 cp la 12 ore, 5 zile.
2. Aspenter sau Eliquis sau alt antiagregant plachetar/anticoagulant
3. Paracetamol/Nurofen în funcție de simptomatologie, dureri/ febră
4. Protecție gastrică, Famotidina/ Omeprazol/Controloc-Pantoprazol
5. Probiotice
6. Vit C, D3, Zinc. Unii medici dau și Complex de vitamine B
7. Quercetină cp 500 mg, 1 cp la 12 ore, 10 zile.
8. Stodal, Oscilococcinum, Cimbrișor capsule, Tinctura de coacăz negru pentru prevenirea afectării pulmonare, extrem de eficiente.
9. Ivermectina, 0,2 mg/kgcorp pe zi, 5 zile la rând… deocamdată puțini au acces la aceasta.
10. Corticoterapie orală, Dexametazonă sau Medrol în cazuri cu simptomatologie importantă.”, scrie Adina Alberts.
Mai jos redăm plângerea depusă împotriva medicului Adina Alberts:

1 COMENTARIU

  1. Farmaciștii sunt niște simpli VÎNZĂTORI care au și ei o diplomă, în multe cazuri CUMPĂRATĂ (de când au apărut școalili de „ajutor de farmacist”, benzi rulante de scos analfabete)! N-au habar de medicină, dar unul dintre incompetenții și incompetentele alea, ziși „farmaciști” (în Occident chiar SUNT FARMACIȘTI, și știu ce înseamnă un tratament medical, nu ca cei de-aici!) s-a trezit că face el o lăcrămațîie (la A CUI instigare?) împotriva doctoriței – incomode politic – Alberts. Iar cei care-l sprijină propagandistic on line în măgăria aia (Colegiul Medicilor trebuie să facă investigații în cazuri de MALPRAXIS MEDICAL – ceea ce NU FACE! – nu de expunere de opinii în public!) motivează că Alberts NU E DE SPECIALITATE ÎN „INFECȚIOASE” ȘI „EPIDEMIOLOGIE”!EDITAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.