Acasă Politic Scandal în ALDE: se cere demisia lui Anton Anton. Un senator susține...

Scandal în ALDE: se cere demisia lui Anton Anton. Un senator susține că nu Tăriceanu conduce partidul

DISTRIBUIȚI

La ministerul Energiei , Tăriceanu l-a numit ministru pe fiul unui fost mahăr din CC al PCR, apropiat al lui Ceaușescu, detalii AICI. Senatorul ALDE Iriza Scarlat îi reproșează acum ministrului Energiei, Anton Anton, declarația prin care a anunțat că exploatarea cărbunelui va mai dura până în 2040, în județul Gorj.

”Ministrul a greșit și a spus prostii, acolo unde a fost. Chiar dacă e 2040. Păi asta înseamnă că în 2040 Gorjul dispare de pe harta României? Noi avem cărbune pentru cel puțin 80 de ani de aici înainte. Cred că a făcut o greșeală, l-a luat gura pe dinainte. Nu-i exclus să-i cer și demisia, chiar dacă suntem din același partid. Nu se vorbește așa! Bineînțeles că luni o să-i cer și demisia. Ce credibilitate mai are ALDE în Gorj, dacă un ministru, pus acolo vremelnic, scoate pe gură asemenea prostii!
L-am invitat de atâtea ori în Gorj, niciodată nu a venit. Dacă este bătrân, să plece din funcție, să se întoarcă la Parlament.
N-au decât să se supere. Dacă se supără Chițoiu, e jale! Ăla taie și spânzură la ALDE, ăla este conducătorul partidului de facto. Domnul Tăriceanu este un om elegant, dar domnul Chițoiu este cel care conduce. Ce să-mi facă Chițoiu, să-mi ia boii de la bicicletă? Dacă mă dau afară din partid, asta este, ce, mă dă Chițoiu afară din casă?”, a declarat Iriza Scarlat, pentru Radioinfinit.

Scarlat susține că nu se teme de o excludere din partid și arată că ALDE nu este condus de Tăriceanu, ci de Daniel Chițoiu.

2 COMENTARII

  1. Sa ne spuna ce grad are, sa stim cum sa ne adresam, sa nu gresim.
    Statul paralel a pus-o de o piesa: Jos statul paralel si abuzurile din justitie, jos procurorii. Ca sa schimbe calimera. Ajunge cu parnaia, sa continue jaful.

    • Imi este rusine ca am urmat aceasta facultate de instalatii Bucuresti cu asemenea profesori abjecti care reprezinta organizatii mafiote. Sa va fi erusine domnilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.