Acasă Actualitate La ministerul Energiei , Tăriceanu îl nominalizează pe fiul unui fost mahăr...

La ministerul Energiei , Tăriceanu îl nominalizează pe fiul unui fost mahăr din CC al PCR, apropiat al lui Ceaușescu

DISTRIBUIȚI

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a anunțat, vineri, că demisionează din motive personale, din funcția de ministru al Energiei dar portofoliul rămâne tot la cei de la ALDE. Propunerea lui Tăriceanu este Anton Anton, fiul unui important lider comunist, Ioan M. Anton, membru in CC al PCR si un apropiat al familiei Ceausescu. Anton Anton a urmat cursuri universitare la Institutul Politehnic „Traian Vuia” din Timișoara (1967-1972), obținând titlul de inginer, studii postuniversitare de „Informatică și matematică pentru cercetare” la Universitatea București (1973-1974), curs de specializare ca bursier Fullbright la Johns Hopkins University din Baltimore (1977) și apoi studii de doctorat la Institutul de Construcții din București (1977-1986), obținând titlul științific de doctor inginer.
Anton Anton a mai fost secretar de stat la ministerul Cercetării în 2005 și ministru al Educației între 7 octombrie 2008 și 22 decembrie 2008 și este la primul său mandat de deputat.

Anton Anton a devenit în 1972 asistent universitar la Institutul de Construcții din București unde a devenit șef de lucrări în 1979, conferențiar în 1990 și profesor în 1995.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.