Acasă Politic Scandalul despre externarea lui Sorin Oprescu are loc cu două zile înainte...

Scandalul despre externarea lui Sorin Oprescu are loc cu două zile înainte de termenul din dosarul penal de la CAB

DISTRIBUIȚI

Joi 23 septembrie, la Curtea de Apel București va avea loc un nou termen în dosarul în care se judecă apelul la condamnarea de 5 ani și 4 luni primită de doctorul Oprescu pentru luare de mită. Apelul trenează de mai mult de doi ani după alți 4 ani în care s-a judecat fondul dosarului.

În acest context, în jurul externării lui Sorin Oprescu s-a iscat ieri un scandal public. Protagoniștii sunt Dana Budeanu, Raed Arafat și medicul Adriana Nica, amanta lui Oprescu implicată și ea în procesul penal ca posibil subiect al confiscării extinse.

Astfel, Dana Budeanu a afirmat că Sorin Oprescu s-ar afla internat la Institutul Matei Balş, în secţia ATI, fiind infectat cu coronavirus, informaţie pe care DSU a catalogat-o printr-un comunicat ca fake news, anunțând că Sorin Oprescu a fost externat sâmbătă.
În emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, Dana Budeanu a negat informaţiile venite de la DSU, afirmând că este în permanentă legătură cu „soţia” lui Sorin Oprescu, care i-a transmis că acesta este în continuare internat.(n.a. Oprescu și Nica nu sunt căsătoriți).

În emisiune a intervenit și directorul medical al Spitalului Matei Balș, Adrian Marinescu, afirmând că Sorin Oprescu a fost externat sâmbătă. Victor Ciutacu a luat legătura în timpul emisiunii cu Adriana Nica, iar aceasta a infirmat informaţia conform căreia Oprescu ar fi fost externat: „Este în continuare internat la Matei Balş, dar nu la ATI, ci pe secţie obişnuită”, i-a transmis aceasta, printr-un sms, moderatorului.

Practica unor medici de a ajuta inculpații din dosarele penale nu e nouă, așa a scăpat teroristul Omar Hayssam din închisoare iar doctorul Șerban Brădișteanu a și primit condamnare cu suspendare pentru întârzierea încarcerării lui Adrian Năstase. Aviz amatorilor!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.