DISTRIBUIȚI

La revenirea în țară a lotului olimpic de canotaj, președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, care este și consilier local PSD la nivelul municipiului București, a făcut referire la antrenamentele ratate de care au avut parte sportivii români, având în vedere că acestora nu li s-a asigurat întotdeauna „liniștea” în larg și a sugerat că de vină ar fi ministrul Drulă care nu i-a răspuns la mesaj și la telefon. De parcă Drulă altă treabă nu avea decât să stea la taclale cu madam Lipă.

În comunicatul remis luni, Ministerul Transporturilor a explicat că Autoritatea Navală Română a impus pe lacul Snagov măsurile solicitate de Federaţia Română de Canotaj în 5 zile de la solicitare.

„În data de 25.06.2021, Federaţia Română de Canotaj a trimis Autorităţii Navale Române (ANR) o adresă prin care solicită limitarea vitezei de deplasare a ambarcaţiunilor de agrement pe lacul Snagov, la limita producerii de valuri, până în data de 15 iulie. În data de 28.06.2021, adresa este înregistrată la ANR, iar în data de 30.06.2021 este emis un aviz către navigatori. Avizul conţine limitarea de viteză solicitată de Federaţie, interdicţia de traversare a culoarelor de antrenament şi obligaţia de respectare a indicaţiilor de la ambarcaţiunile care însoţesc sportivii. Tot pe data de 30.06.2021, ANR trimite Federaţiei Române de Canotaj un răspuns la adresa iniţială, prin care informează că cerinţele au fost rezolvate şi măsurile dorite, impuse. MTI doreşte să felicite echipa României de canotaj pentru rezultatele excelente obţinute la Jocurile Olimpice”, se menţionează în comunicatul citat.

1 COMENTARIU

  1. Nu coteaza cum a obtinut E.Lipa aprobarea pentru ca sportivi sa se antreneze in liniste pe lacul Snagov important este ca s-a rezolvat problema asta(nu pentru Lipa cum ati scris in titlu ci pentru canotori);ca Lipa este de la P.S.D.asta nu anseamna ca au PSDisti vreun merit avand in vedere ca ei au fost la putere din 2012 pana la cearta lor cu Tariceanu inainte de alegerile prezidentiale(cu un an intrerupere)si nu au facut nimic pentru canotori romani.
    Eu asa vad lucrurile;daca rezultatul este bun(in cazul asta vorbim de sportivi)nu conteaza cine si cum il obtine,am spus si cum pentru ca parlamentari romani au dat niste legi ca si daca vrei sa faci un lucru bun pentru popor sau tara asta trebuie sa incalci vreo lege data de ei pentru ei sau pentru prieteni lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.