Acasă Politic Statul la stat: ministrul Năsui mai desființează trei sinecuri

Statul la stat: ministrul Năsui mai desființează trei sinecuri

DISTRIBUIȚI
Eliberăm din funcție alți administratori „speciali”.
De data aceasta este vorba de administratorii „speciali” a 3 companii de stat: Uzina Mecanică Cugir, Fabrica de Arme Cugir și Uzina Automecanica Moreni. Salariile lor erau de 10.874 lei, 14.630 lei și 16.142 lei pe lună.
Cât de bine au fost administrate aceste companii? Automecanica Moreni face pierderi an de an (între 8 și 7 milioane de lei) și are capitaluri proprii negative, adică mai multe datorii decât active. Celelalte două sunt, de asemenea, pe pierderi. Cu rezultate operaționale care s-au înrăutățit anul trecut față de 2019. Pe scurt, tipic companii de stat, care trăiesc din banii contribuabililor.
Acești administratori speciali nu făceau absolut nimic. Conform legii, ei ar fi trebuit să pregătească aceste companii pentru privatizare. În realitate, statul român nu a mai privatizat nimic de peste un deceniu. Toate sunt „ale noastre”, adică căpușate în continuu de mafii de partid. Fac pierderi. Acumulează datorii. După care șterg datoriile și o iau de la capăt.
Acum este momentul să oprim jaful din banii contribuabilului.”, a anunțat ministrul Claudiu Năsui.

1 COMENTARIU

  1. In parlament cand incepe curatenia, am votat la referendum si a fost validata de Curtea Constitutionala pentru un Parlament unicameral cu maxim 300 de parlamentari iar domnul Nasui si prietenii sai de partid parca sunt amnezici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.