Acasă Politic Scrisoare-felicitare cu reprosuri pentru premier

Scrisoare-felicitare cu reprosuri pentru premier

DISTRIBUIȚI

La o saptamana dupa Sarbatorile de iarna, liberalul Radu F. Alexandru i-a trimis o scrisoare-felicitare premierului Adrian Nastase. Astfel, ex-liderul grupului PNL din Senat reclama -falsul- din Mesajul primului-ministru adresat poporului in ultima zi a anului, care a inceput cu un gand pozitiv: -linistea si bucuria sufleteasca adusa de Sarbatori-.

Radu F. Alexandru a desfiintat ieri, prin scrisoarea sa deschisa, imaginea relevata de Nastase in cuvantarea sa atunci cand a facut referire la noua generatie, care -a inceput sa aiba incredere in fortele ei, o generatie fara complexe-. -E adevarat despre generatia <Adrian Nastase> care se rezuma la dumneavoastra si cativa apropiati-, arata senatorul liberal, precizand insa ca -pentru ceilalti, fie ei elevi de liceu sau absolventi cu diplome de studii superioare, Romania a ajuns un spatiu in care nu se mai intampla nimic, un cimitir al sperantelor-.

A doua tema de atac se refera la politica externa – Adrian Nastase fiind acuzat de -gestul flagrant de incalcare a adevarului (…) prin asumarea in exclusivitate a desfiintarii vizelor si invitarii Romaniei in NATO-. Totodata, Radu F. Alexandru il acuza pe premier ca -practica politicianismul de cea mai sordida speta- si ca exprima -o inadmisibila deconsiderare fata de judecata si bunul-simt- al adresantilor. -Felicitarea- senatorului PNL contine si o reclamatie privind calitatea vietii cetatenilor. Primului-ministru i se reproseaza din nou ca ascunde adevarul, nerecunoscand faptul ca -politica falimentara a guvernului- pe care il conduce a determinat luarea unor masuri proprii anilor de mizerie, de dupa razboi. Asta in timp ce Nastase se adreseaza parintilor -care lupta cu greutati pentru a-si duce copiii la scoala- si oamenilor -care castiga prea putin pentru a pune ceva deoparte-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.