Acasă Politic Șeful Grupului de Comunicare Strategică nu a absolvit SNSPA așa cum reiese...

Șeful Grupului de Comunicare Strategică nu a absolvit SNSPA așa cum reiese din CV-ul său oficial

DISTRIBUIȚI

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a lansat informaţia că Adi Manciu nu are studii superioare într-un editorial publicat pe spotmedia.ro:  „Așa descoperea poate dl Orban că al său consilier de stat, Andi Manciu, pe care l-a pus în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, care scrie cele mai sensibile OUG ale Guvernului și are deja un loc eligibil pentru viitorul Parlament, este o persoana fără diplomă de licență.”

Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă„, a transmis SNSPA.

În CV-ul publicat pe site-ul Guvernului, Andi Manciu a precizat ca are studii universitare SNSPA, Facultatea de Ştiinţe Politice.

Înainte de a fi numit consilier de stat, Andi Manciu a fost şeful Departamentului de comunicare al PNL, poziţie în care a ajuns după nouă ani ca reporter la mai multe agenţii, ziare şi televiziuni. Soţia acestuia este consilier la Administraţia Prezidenţială.

1 COMENTARIU

  1. N-o sa se intample nimic, ca asa-i la noi… Dincontra, o sa fie promovat catre alta functie „calduta”.
    Uitati-va cu atentie la acest profil lombrosian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.