Acasă Politic Senatoarea PSD, Gabriela Firea, ne anunță că se mulge

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, ne anunță că se mulge

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea ne-a obișnuit cu declarațiile sale neautocenzurate. Dar acum a reușit să ne surprindă cu declarațiile făcute pentru site-ul dcnews.ro unde, proaspăta mămică în vârstă de 43 de ani a dat un interviu.

„DC News: Te simți epuizată? Cine vă ajută?

Gabriela Firea: Fericirea este atât de mare, încât nu mai simt oboseala. Pentru că Zian mănâncă mixt, și lapte matern și unul organic, noaptea dorm doar eu cu el. Ziua pot fugi să mai rezolv câte ceva și îi las provizii.”

Noi am înțeles că îi lasă provizii zilnice de lapte matern, pentru că altfel, laptele organic s-ar găsi deja în casă, nu ar trebui să facă ea provizii în fiecare zi. Teatrul minții vă funcționează? Vă imaginați scena cu doamna senator mulgându-se cu pompița să-i lase provizii nou-născutului? Sau poate o ajută Pandele? Poate alegătorii vor să știe exact! Să iasă și Pandele să lămurească acest aspect că și el a dat un interviu în care explica telespectatorilor cum și-au început viața sexuală comună. Probabil votanții lor îi apreciază pentru ce scot pe gură, de îi votează. Promitem să publicăm și noi eventualele clarificări.

Foto dcnews.ro și facebook/gabriela

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.