Acasă Politic Senatorul Șerban Nicolae – „lacheul lui Ion Iliescu”

Senatorul Șerban Nicolae – „lacheul lui Ion Iliescu”

DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD Șerban Nicolae a fost agresat verbal ieri, în plenul și pe holurile Senatului, de către un tânăr invitat al senatorului UDMR Peter Eckstein Kovacs, care i-a adresat lui Nicolae apelativele de "lacheu al lui Ion Iliescu", "comunist" și "apărătorul lui tătuca și al securiștilor".
După dezbaterile legii CNSAS, un tânăr i-a strigat, de la balconul invitaților, lui Șerban Nicolae: "Băi comunistule!". Enervat, Nicolae a ieșit pe hol, unde l-a așteptat pe tânărul invitat.
"Ești un lacheu al lui Ion Iliescu, mă!", i-a spus tânărul, după ce s-a întâlnit cu Șerban Nicolae. "Ești aici datorită mie, mă!", a completat el.
"Datorită mie, mă?!!", l-a întrebat, nervos, senatorul PSD, revoltat și uimit de apelativele tânărului. "Vorbește frumos, mă, prietene! Vorbește cu maică-ta așa, care te învață să vorbești cu ÇmăÈ", i-a cerut Nicolae.
Senatorul PSD a fost nevoit însă să intre în sala de plen, nu înainte de a-l avertiza: "Ne mai întâlnim noi!".
Tânărul a spus, ulterior, că se numește George Simion și că este reprezentant al organizației Noii Golani. El a susținut că a fost invitat în Senat de către senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs.
După ce ședința de plen a Senatului s-a încheiat, Șerban Nicolae a ieșit din sală și s-a îndreptat din nou către grupul invitaților din care făcea parte și tânărul vehement.
"Câți ani aveai tu la Revoluție, prietene?", l-a întrebat, nedumerit, Nicolae.
Acesta i-a răspuns cu duritate: "Dai tu legi ca să îl aperi pe Iliescu. Ești un comunist și un neo-comunist. Ești apărătorul lui Iliescu și al securiștilor. Te-au pus toți securiștii să îi aperi aici, în Parlament. Unchiul meu a murit la Revoluție, dar unchiul tău e Iliescu, iar tu ești lacheul lui Iliescu".
Vizibil enervat, senatorul PSD i-a spus tânărului că este "nesimțit și mitocan".
Tânărul nu s-a lăsat mai prejos: "Ești un lacheu comunist al lui Ion Iliescu, plătit din banii noștri. Du-te și pupă-l pe Iliescu!".
Întrebat ulterior de jurnaliști de ce a fost într-atât de vehement la adresa lui Șerban Nicolae, invitatul a spus că senatorul PSD vrea ca secretarii de partid ai PCR să nu fie verificați de CNSAS, ceea ce este inacceptabil.
Șerban Nicolae a anunțat că va solicita Biroului Permanent al Senatului să dispună o analiză a acestui incident, pentru a se ști cine l-a invitat în Parlament și cine poartă responsabilitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.