Acasă Politic Și Ruxandra Dragomir a părăsit-o pe Udrea

Și Ruxandra Dragomir a părăsit-o pe Udrea

DISTRIBUIȚI

După valul de demisii din PMP și Ruxandra Dragomir, președinta Organizației de femei a PMP a demisionat din PMP. Anunțul a fost făcut de Teodor Baconschi pe facebook „Președinta organizației de femei, dna Ruxandra Dragomir, a plecat din PMP: acces de ”misoginie” ? :)))”, a scris acesta.

Surse din PMP ne-au declarat că Udrea și Dragomir s-au certat pentru că Udrea ar fi vrut ea funcția lui Dragomir, de Președinte al Organizației de femei, pentru ca funcția de președinte PMP ca să poată fi preluată de președintele Băsescu după 22 decembrie. Dragomir n-a vrut să cedeze și a trebuit să demisioneze.

Desigur că toate demisiile intelectualilor din PMP sau ale vedetelor nu sunt importante atât timp cât în partid au rămas intelectuali autentici precum: Marin Anton, Ștefan Vlaston și Gelu Vișan și chiar Udrea.

Mediocra Udrea declara în urmă cu o lună că bunica sa a învățat-o de mică despre faptul că „acolo unde este multă carte este și multă prostie”. Nu știm cum se verifică asta la ea, pentru că ea nu are multă carte.

Cât despre „prietena ei”, Ruxandra Dragomir, aceasta e într-o situație infinit mai bună (fără funcție) decât cealaltă prietenaă a ei, Alina Bica (fără libertate).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.