Acasă Politic Sorosistul Mirel Palada inventează infracțiuni în Codul Penal pentru un jurnalist. Manipulare...

Sorosistul Mirel Palada inventează infracțiuni în Codul Penal pentru un jurnalist. Manipulare stalinistă

DISTRIBUIȚI

Mirel Palada este unul din cei care alături de Gabriela Firea au validat logo-ul copiat după cel al unui oraș taiwanez. Nu știm ce l-a recomandat pentru a face parte din juriul concursului dar știm că Palada a beneficiat de sume importante de bani de la fundația lui George Soros: o bursa de studii de 1 an (1997-1998) pentru a studia sociologia la Colegiul Kalamazoo in Statele Unite iar în 2011, a primit bani de la Soros pentru o cercetare care a stat la baza a 11 analize ale fundației lui Soros.
De câteva ore, Palada pare că a turbat. Îl vrea pe un jurnalist PROTV la închisoare deși calomnia și insulta nu mai sunt infracțiuni din 2006, prin grija Monicăi Macovei.
„Ticalos. Nemernic. Jeg uman. Si mai ales si mai ales, jurnalist la Pro TV. Este clar ca nu e o chestie pe persoana fizica. Face parte dintr-un proces elaborat de calomnie. Acest baiat trebuie alergat pina in pinzele albe, cu Codul Penal in fatza. Inclusiv institutia din care face parte.”, este una dintre postările sorosistului.
„In momentul in care a vazut ca e groasa si ca este pasibil de consecinte penale, Primaria Bucuresti dand un comunicat de presa ferm pe acest subiect, a bagat coada intre picioare ca un las si ca un bicisnic. (…) Manipulare stalinista pe fatza.” a continuat Palada.
Într-o altă postare, Palada își varsă invidia pe filosoful Gabriel Liiceanu: „Marii intelectuali, niste penibili bicisnici. Au fost umiliti. Liiceanu.” Toată frământarea lui Palada a fost generată de postarea unui jurnalist PROTV despre o posibilă plagiere a celui de-al doilea logo ales de marele juriu al lui Firea care tocmai ce mai alesese o copie penibilă a unui logo taiwanez.
Acum nu rămâne decât să aflăm cine l-o fi pus pe Palada să facă asta: Soros sau Firea?

Foto Firea: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.