Acasă Politic Surse: Firea știe că va pierde Capitala și vizează funcția de premier;...

Surse: Firea știe că va pierde Capitala și vizează funcția de premier; așa se explică atacurile furibunde la Orban

DISTRIBUIȚI

Campania Gabrielei Firea se defășoară de o săptămână, de când a fost aleasă prim-vice-președintă a PSD, cu atacuri la Ludovic Orban ca și cum ar candida la funcția de premier și nu la cea de primar.

Surse din PSD ne-au declarat sub protecția anonimatului că Gabriela Firea știe că nu va mai câștiga al doilea mandat la Primăria Capitalei și că dorește cu ardoare să devină premierul României. Ideea nu se bucură de susținerea greilor partidului care  nu o plac pe Firea pentru că e prea mahalagioaică și care au votat actuala conducere a PSD tocmai pentru a fi destituită cu strigături după pierderea alegerilor.
În acest context, Gabriela Firea a declarat aseară la România TV că nu îi este teamă de o dezbatere cu Nicușor Dan, mutând imediat discuția către moțiunea de cenzură și vacantarea mult dorită a funcției de premier.

„Nu mi-e frică de o dezbatere cu Nicuşor Dan. Vreau să particip la o dezbatere şi pe alte zone din ţară. Noi sperăm să nu avem surprize şi să dăm jos actualul Guvern, pentru că este incapabil să vină cu soluţii în această situaţie pandemică. La momentul la care vorbim, avem, voturile necesare ca Guvernul să plece acasă. Toate sondajele arată că ţara nu se îndreaptă într-o direcţie bună cu acest Guvern”, a mai spus Gabriela Firea legat de alegerile care urmează să aibă loc.
„Urmăriți-i ieșirile publice și veți vedea că ea a pus cruce Primăriei și se vede deja prim-ministru.”, ne-au spus sursele din PSD.

3 COMENTARII

  1. dupa alegeri se da bolnava si fuge in insule in Grecia unde si-au cumparat proprietati PSD-istii mai multi unul langa altul..astia sunt ca ciorile fug cu stolul Kra Kraaaaaaaa

  2. Bravo, bukalenilor ! Așa pățiți dacă vă place să fiți conduși de fufe… sau de fufi ! Chiar n-aveți gospodari adevărați prin zonă ? Nu cred ! Da’ când vă duce politicul de nas ,ori spre stânga ori spre dreapta , așa se întâmplă ,că , deh, grămada de buget e mare !! Și trag la el puzderie ,ca vulturii la hoit .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.