Acasă Politic Surse: Soțul Alinei Gorghiu îl consiliază pe Liviu Dragnea

Surse: Soțul Alinei Gorghiu îl consiliază pe Liviu Dragnea

DISTRIBUIȚI

Vicepreşedintele PNL Raluca Turcan susţine că atacurile lui Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, la adresa guvernatorului BNR, n-au nicio legătură cu poziţia oficială a partidului. Invitată la Realitatea TV, în emisiunea Talk News, Turcanu a afirmat că nu există nicio aşa-numită „conspiraţie PSD – PNL” care au viza debarcarea lui Mugur Isărescu.

„Atacurile pe care Lucian Isar le-a lansat contra guvernatorului BNR şi a politicii instituţiei au fost făcute în nume personal, nu au legătură cu poziţia oficială a PNL, care este diamtetral opusă şi a fost exprimată clar de către senatorul Florin Cîţu. PNL crede că atacurile lansate de PSD şi de Liviu Dragnea personal la adresa conducerii Băncii Centrale au ca scop să ascundă incapacitatea Guvernului de a-şi duce la capăt promisiunile economice şi să mai ascundă efectele dezastruoase ale acestora,” a declarat Raluca Turcan.

Declaraţiile fostei lidere PNL vin după, în ultima vreme, Lucian Isar a lansat numeroase atacuri extrem de dure la adresa lui Mugur Isărescu.Potrivit unor surse, citate de Realitatea TV, Lucian Isar şi Gheorghe Piperea l-ar consilia pe şeful PSD, Liviu Dragnea.

Foto: Cristian Șuțu

2 COMENTARII

  1. TOV ISAR ARE DE REGLAT PE PERSOANA FIZICA NISTE CONTURI CU ISARESCU. NU A FOST LASAT SA DEA UN TUN. CE MARE LUCRU? PLATEAU TOTI PROSTII DIN ROMANIA CATE PUTIN.
    ASA CA „PARTIDUL” E STRANS UNIT IN JURUL LUI MAXIMUS.
    CE TUNURI URMEAZA… DE MANUAL, BA. O SA INTRAM IN ISTORIE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.