Acasă Politic Tânăra speranță a PNL a votat cot la cot cu PSD și...

Tânăra speranță a PNL a votat cot la cot cu PSD și ALDE pentru obligarea lui Kovesi de a se prezenta în fața Parlamentului

DISTRIBUIȚI

Inspirată probabil de cea care a pus-o pe liste, fățarnica Alina Gorghiu care e anti-corupție doar din gură, Mara Mareș, tânăra deputată PNL cu studii la prestigioasele universități londoneze King’s College și UCL, a votat astăzi împreună cu PSD și ALDE proiectul de Hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului Camerei Deputaților (PHCD 33/2017) astfel că oricine care este convocat la o comisie de anchetă a Parlamentului și nu se prezintă, să fie pasibil de pedeapsa cu închisoare. Cu 171 voturi pentru, 98 împotrivă și o abținere proiectul a fost votat. Mara Mareș a votat PENTRU.
Mara Mareș a luat locul pe listele PNL fostului ministru de finanțe Gheorghe Ialomițianu, din dispoziția puerilă a Alinei Gorghiu care acum probabil este încântatî că USL trăiește prin ea care a votat împotriva reformei în sănătate și prin tânăra deputată.
„PNL va contesta la CCR cele trei modificări intempestive făcute la Regulamentul Camerei Deputaților, Regulamentul comun al Camerei Deputaților și Senatului și la Statutul senatorilor și deputaților. Aceste trei modificări legislative făcute peste noapte de alianța de guvernare PSD-ALDE au unicul scop de a crea un cadru așa-zis legal pentru desfășurarea comisiei de anchetă cu privire la alegerile din anul 2009. Am spus că au scopul de a crea un cadru așa-zis legal pentru că există două decizii ale CCR și o întreagă jurisprudență care confirmă ceea ce PNL susține, că magistrații nu pot fi obligați să se prezinte la audierile în comisiile de anchetă. PSD nu a înțeles lucrul acesta și continuă să dea lovitură după lovitură atât justiției, cât și Parlamentului României”, a afirmat Raluca Turcan, la Parlament.

„Cred că pur și simplu nu le pasă de ce se întâmplă cu România, dacă justiția ajunge să funcționeze pentru cetățeni, să fie toți cetățenii egali în fața legii sau dacă Parlamentul ajunge să fie o instituție în care nimeni nu își mai pune încrederea. Lor le pasă doar de a încerca să își albească dosarele pe care le au. Să se pună mai presus de lege și să satisfacă niște interese politice care nu au nicio legatură cu interesul public”, a susținut Raluca Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.