Acasă Politic Tătaru minte despre momentul numirii verișoarei sale la Antibiotice. Aceasta a recunoscut...

Tătaru minte despre momentul numirii verișoarei sale la Antibiotice. Aceasta a recunoscut că o chema Tătaru de domnișoară, ministrul i-a și botezat copilul

DISTRIBUIȚI

Surse concordante ne anunțau săptămâna trecută că Mihaela Vlada, reprezentantul acționarului Ministerului Sănătății la Antibiotice Iași, cea care l-a numit pe controversatul cumătru ministerial Lucian Timofticiuc administrator la Antibiotice, este verișoară cu Nelu Tătaru și că înainte de căsătoria cu Robert Vlada, aceasta se numea Mihaela Tătaru. În plus, Nelu Tătaru i-a și botezat Mihaelei Vlada unul dintre cei doi copii.

După ce ziarul Curentul a dezvăluit cum l-a băgat Tătaru pe Timofticiuc administrator prin semnătura Mihaelei Vlada, șefa DSP Vaslui, la Antibiotice SA, deși resul acționarilor prezenți au votat împotrivă, întrebat de G4 Media ce îl califica pe controversatul Timofticiuc pentru funcție, ministerul nu a răspuns însă a explicat că ar fi fost o urgență și ”pentru prezentarea mandatului MS în AGA care era organizată a doua zi, în data de 20 mai, ministrul Sănătății a propus șefului DSP Iași să participe, dar acesta nu era în perioada respectivă în localitate. În aceste condiții a fost ales reprezentantul DSP Vaslui, acesta fiind cel mai aproape de Iași.”. Adică verișoara sa, Mihaela Vlada.

Tot în același răspuns, ministerul a mai informat că Timofticiuc ocupă și funcția de reprezentant al Ministerului Sănătății în AGA la Unifarm, lucru trecut de acesta în declarația sa de interese dar și în AGA la Antibiotice, lucru omis în declație, ceea ce îi poate aduce controversatului cumătru al ministrului o pedeapsă cu închisoarea pentru fals. Detalii AICI.

Întrebat astăzi despre acest subiect la DIGI 24, Nelu Tătaru a răspuns: „Ce pot să spun este că cele două persoane menționate nu sunt nici rude. Cele două persoane menționate, ne referim la Antibiotice Iași, au ajuns în Ministerul Sănătății înainte de a ajunge eu. Au fost numiți în Adunarea Generală a Acționarilor de predecesorul meu.”, a explicat ministrul. Ascultați de la minutul 0.43. AICI.

Deci vineri, în răspunsul către G4Media, verișoara Vlada fusese numită de el dar doar pentru o zi în AGA la Antibiotice, iar duminică La DIGI, aceasta fusese de fapt numită de Victor Costache, fostul ministru, acum câteva luni. Mâine ce ne va mai declara ministrul? Că Vlada nici nu e din Vaslui?

Am sunat-o pe Mihaela Vlada după ce aceasta a declarat și ea pentru G4Media că nu e rudă cu ministrul și am întrebat-o direct dacă e adevărat că o chema Tătaru de domnișoară. Vlada a încercat să se eschiveze de la răspuns spunând că este într-o ședință cu pompierii dar până la urmă a admis că o chema Tătaru de domnișoară dar că e doar o coincidență de nume și că ea doar a fost colegă de liceu la Suceava cu ministrul Nelu și cu soția acestuia Rodica. Menționăm că Nelu Tătaru este născut în Vaslui pe 30 septembrie 1972 iar Mihaela Vlada tot în Vaslui dar pe 10 august 1974 deci greu puteau fi cei doi colegi de liceu, având în vedere că din CV-ul ministrului, care se presupune a nu fi falsificat, nu reiese că acesta ar fi fost repetent doi ani în liceu.

Turuind la televizor, Nelu Tătaru i-a mai asigurat astăzi pe cei din spectrul politic: „dacă am deranjat, voi continua și îi asigur că voi desface caracatița și de la Antibiotice și de la Unifarm, iar tocmai reforma în Sănătate pe care vreau să o fac va duce și la desfacerea caracatiței din tot sistemul medical”, a spus ministrul Sănătății.

Adică, ne spune ministrul, Lucian Timofticiuc va desface caracatițele de la Antibiotice și de la Unifarm? Păi verișoara Mihaela chiar în aceeași ședință a AGA de la Antibiotice în care a fost numit administrator Timofticiuc, i-a reînnoit pentru 4 ani mandatul directorului general despre care aflăm azi că a păstorit de fapt o „caracatiță”.
Nu ratați numerele noastre viitoare când vom relata tunurile lui Timofticiuc la Antibiotice Iași.

2 COMENTARII

  1. Asa cum am spus:in ultimii 15 ani, activitatea lui Timofticiuc este plina de „intamplari” care merita prezentate.Asteptam dezvaluiri si venim cu completari.
    P.S.Autoarea articolului din Adevarul. sters la repezeala, este cumatra lui Timofticiuc.:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.