Acasă Politic Teodor Athanasiu: deși PDL l-a făcut președinte pe Iohannis o să le-o...

Teodor Athanasiu: deși PDL l-a făcut președinte pe Iohannis o să le-o tragem

DISTRIBUIȚI

Prezent la o consfătuire la Bistrița Năsăud, Vicepreședintele PNL Teodor Athanasiu, în prezența co-președintei PNL, Alina Gorghiu a făcut niște afirmații demne de caracterele lor liberale. După ce s-au lins cu PSD-iștii în USL și acum îi mușcă de fundurile lor grase, vechii PNL-iști scot colții trădării și la foștii PDL-iști. Astfel, Athanasiu i-a anunțat pe liberalii locali că nu se vor ține de cuvânt pentru a-l nominaliza pe Cătălin Predoiu la funcția de premier: „Noi fara PD nu câștigam președintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deștept chiar dacă în Bistrița e un puțin altfel. Un lucru deștept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat sediul (râsete), locația în care să funcționăm.” a spus Athanasiu citat de stiripesurse.ro

„Gândiți-vă că avem 28 de județe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obține. Eu vă spun că le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!

(rasete)

-Cu toate că nu prea e corect! (spune cineva din sală) Nu e corect deloc, dar n-am nicio reținere. Nu-i corect, dar dacă mâine ai prim-ministrul poți face ce vrei și ai tot.

Deci partidul ăsta va fi al vostru, nu al lor. Sa fie foarte clar! A fost și va fi al nostru.

Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus că dacă pleacă mâine îmi fac un bine. Tot cu 45% rămân și nu mă mai întreabă nimeni ce e cu Boagiu, ce-i  cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu și cu lacu.…Îmi fac un bine dacă pleacă…Nu o sa plece, nu-s prosti. O sa conviețuim cu ei. Liderii lor o sa dispară rând pe rând!.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.