Acasă Politic Trădătorul Tăriceanu – dat afară din ședința conducerii PNL

Trădătorul Tăriceanu – dat afară din ședința conducerii PNL

DISTRIBUIȚI

 

Fostul președinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a ieșit, luni după-amiază, din ședința liderilor PNL, menționând că BPN al PNL a votat o propunere a lui Ludovic Orban, care a susținut că fostul premier liberal nu mai este, acum, membru în PNL.

 

Delegația Permanentă a PNL a votat luni cu majoritate de voturi pentru scoaterea lui Călin Popescu Tăriceanu din sala de ședințe a reuniunii, propunerea venind din partea lui Ludovic Orban ca urmare a obiecțiilor ridicate de Mircea Ionescu Quintus.

 

Tăriceanu a venit la reuniunea Delegației Permanente însoțit de Radu Stroe, Daniel Chițoiu și Andrei Gerea. În urma obiecțiilor ridicate de președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, privitoare la participarea lui Tăriceanu la ședință, deputatul PNL Ludovic Orban a solicitat vot pentru scoaterea lui Tăriceanu din sală.

 

Majoritatea au fost în favoarea propunerii lui Orban, iar fostul președinte al PNL a întrunit doar patru sau cinci voturi „pentru”.

 

Vizibil iritat, Tăriceanu a spus, când a ieșit, că PNL ar trebui să analizeze rezultatul votului de duminică.

 

În același spirit, PNL a votat și împotriva oricărei alianțe cu PSD, anulând pentru moment visul lui Ponta de reînviere a USL.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.