Acasă Politic Consilierii Cotrocenilor o iau în colimator pe starleta Udrea de la PMP

Consilierii Cotrocenilor o iau în colimator pe starleta Udrea de la PMP

DISTRIBUIȚI

Lucrurile nu mai sunt chiar atât de roz în PMP, acolo unde Elena Udrea spera să se erijeze în matroana supremă iar apropiații Cotrocenilor să muncească sub papucul ei la ordinele lui Traian Băsescu. Vehiculul politic gândit de tandemul Băsescu-Udrea s-a arătat mai degrabă unul cu motorul gripat. Dacă înainte de alegeri, cei de la PMP se alintau chiar și cu 12%, mai mult decât PDL, scorul Mișcării Populare situându-se undeva la jumătate față de partidul pe care l-au căpușat electoral Udrea și compania. Evident, în rândul consilierilor de la Cotroceni s-au iscat multe nemulțumiri după ce Elena Udrea nu a făcut mai nimic cu PMP-ul său, câștigând doar două mandate în PE, unul dintre ele fiind atribuit unui fripturist submediocru precum Cristian Preda, iar celălalt unui „no name” din punct de vedere politic.

Primul a ieșit la rampa fostul ministru dar și consilier prezidențial Daniel Funeriu. Acesta a scris luni pe pagina sa de Facebook că s-a „săturat de mediocrități fonfăite care nimic nu au a spune”, cu referire la oportunistul Cristian Preda care cinci ani de zile s-a ascuns după fustele Monicăi Macovei prin PE. „Nu mă gândesc nicio clipă să preiau conducerea PMP, nici să-i cer lui Preda să-și dea demisia de onoare din postul tocmai câștigat (pentru rezultatul prost din postura de cap de listă). Are o misiune importantă să continue pentru următorii 5 ani blogul (început acum 5 ani) și care a dat o perspectivă fundamentală dreptei. Nici nu mă erijez în mare lider. Sunt doar un modest distribuitor de mere în stradă”, a scris Funeriu pe pagina sa personală după ce a obținut un scor de 20% la alegerile parțiale dintr-un colegiu din Timișoara.

„Vedeta lu` mama”, pusă la zid

 

Și consilierul politic de la Cotroceni, Sebastian Lăzăroiu, și-a exprimat indignarea față de PMP. De visurile Elenei și de vedetismele ei în stil de starletă de Dorobanți. „Fac un apel la liderii de dreapta care se vor toți candidați la funcția de președinte, „vedetele lu’ mama” care mor dacă nu apar pe sticla, orgolioșii lu’ peste care stau îmbufnați și nu bagă pe nimeni în seamă, că nu mai e nimeni ca ei. Dați-vă cu apă pe față și treziți-vă la realitate! Nu va mai mințiți pe voi că sunteți cei mai frumoși și cei mai deștepți și partidul vostru ia 50% în alegeri. Numărați-vă voturile și vedeți ca împreună o sa fiți la nivelul partidului-stat”, a precizat Lăzăroiu. El a făcut o comparație și între scorul obținut de candidatul Daniel Funeriu la Timișoara și scorul obținut de PMP.

„Funeriu a luat în colegiul din Timișoara în care a candidat 18%. PMP a luat 11% în Timișoara. PMP și-a început campania cu doua săptămâni înaintea lui Funeriu. Dar Funeriu n-a fost bun de pus pe afișul electoral al PMP pentru Parlamentul European. Și n-a fost bun nici pentru un loc eligibil pentru Parlamentul European”, a atacat frontal Lăzăroiu conducerea PMP, mai precis pe liderul de facto Elena Udrea. Bineînțeles, aceasta l-a lăsat ieri pe Eugen Tomac să scoată castanele din foc. Acesta a văzut doar partea plină a paharului și s-a lamentat cum că PMP a obținut un scor onorabil pentru prima participare la un scrutin, nu că a căpușat din zona electoratului de centru-dreapta spre deliciul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.