Acasă Politic Traian Băsescu nu crede într-un război generat de conflictul dintre SUA și...

Traian Băsescu nu crede într-un război generat de conflictul dintre SUA și Iran

DISTRIBUIȚI

Fostul președinte Traian Băsescu nu crede în posibilitatea unui război generat de conflictul dintre Statele Unite și Iran, dar consideră că vor exista „lovituri punctuale” de ambele părți.

„Personal, nu cred într-un război generat de conflictul dintre SUA și Iran. Cred în lovituri punctuale care vor fi date de ambele părți.

Iranul este o țară afectată puternic de restricțiile impuse de SUA, este o țară care e băgată în destabilizarea unui șir întreg de țări, Yemen, Siria, Liban. În ultima vreme, acest general își trimisese Hezbollah și în Libia. Iranul face mult rău regiunii. Nu s-a ivit ocazia ca cineva să-i dea un dos de palmă până nu s-a creat problema cu ambasada.

Iranul va lovi într-un aliat al SUA pentru a demonstra că poate. România trebuie să-și ia măsuri atât timp cât poate fi lovită din Iran. Avem cu ce ne apăra de Iran”, a declarat Traian Băsescu, duminică seara, la România TV.

 

1 COMENTARIU

  1. Ca mai intotdeauna dl. Basescu este gresit. Cunoscand prea putin din politica actuala americana,ne prezinta adhoc ce crede el despre situatia din Iran. Citinf zilnic informatiile din CNN, foxnews si mai ales traind zilnic emotiile date de Trump in USA si tarile racolite Americii pot spune ca situatia e foarte grava, cu urmari nespus de grele.Presedintele USA tebue sa spuna exact de ce l- UCIS PE SULEMANI, nu pe trimiteri imbecile fara date exacte. Sa vedem acum cand se vor declasifica stirile Pentagonului cum o vor intoarce clica lui Trump/ Ntaniahu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.