Acasă Politic Traian Băsescu nu o iartă pe Monica Macovei din cauza Elenei Udrea

Traian Băsescu nu o iartă pe Monica Macovei din cauza Elenei Udrea

DISTRIBUIȚI

 

 

Aseară la Palatul Cotroceni, la Recepția cu ocazia Zilei Naționale, după ce președintele a insistat să facă o fotografie cu Liviu Dragnea pentru ca acesta „să fie dat afară din partid”. Apoi tirul său s-a îndreptat către Andreea Pora. Cineva din mulțime a zis: „e băsistă, domnule președinte”. După care a urmat un dialog halucinant pentru băsisto-macoveiști:

 

Andreea Pora: „Așa e.”

 

Traian Băsescu: „Îți spun eu. E mai rău, e macovei-stă.

 

Andreea Pora: „Forma radicală a băsismului.”

 

Traian Băsescu: „Forma prostească a băsismului, forma teoretică extremistă, cu care n-ai ce să faci!”

 

 

 

Din păcate pentru minunatul președinte Traian Băsescu din primii nouă ani de mandat, finalul celui de-al doilea mandatu al său a fost îngropat de proiectul său „Elena Udrea”. Președintele a vrut cu orice preț ca această mediocră pe care a propulsat-o ministru și apoi a încercat să ne-o bage pe gât ca președinte, să fie moștenitoarea sa. Și pentru că intelectualii și jurnaliștii „băsiști” au respins-o categoric, președintele îi jignește pe unde-i prinde.

 

 

 

Monica Macovei și Andreea Pora au fost neîndurătoare cu Elena Udrea

 

 

 

Astfel, Monica Macovei a afirmat referitoe la șpaga de 9 milioane de dollari luată de Dorin Cocoș pe timpul în care era soțul lui Udrea și aceasta era ministru: „Nu stiu daca Traian Basescu stia ce face Cocos, dar categoric pune o umbra asupra dnei Udrea, care are de raspuns la multe intrebari referitoare la bani. In declaratia de avere apar sume cu multe zero-uri primite de la dl Cocos. Nu poti sa spui ca nu stii nimic. Inteleg ca dl Cocos avea contracte si cu Victor Ponta. E ciudat ca dna Udrea a luat scorurile cele mai mari in judetele rosii, ale lui Ponta.”

 

 

 

Andreea Pora, la rândul ei, a sintetizat perfect țopismul lui Udrea, comentând pe facebook explicatia lui Udrea la celebra poză din campanie în care își arîta sânii unui alegător: „O intrebare framanta mintile multora. Oare ce facea Udrea in aceasta poza? Raspuns simplu: imi aranjam sutienul.
Asta dupa ce ma agitasem ore intregi in multime, facand poze, imbratisand oamenii, luand copiii in brate, aplecandu-ma, ridicandu-ma samd.,” a explicat Udrea la momentul respectiv.

 

Iar Andreea Pora a taxat-o: „Da, isi aranja sutienul in public. Asta e diferenta dintre o doamna si o toapa. Prima asteapta sa ajunga intr-un loc retras unde poate face respectiva operatie, a doua o comite in public.”

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.