Acasă Politic Tudor Ionescu-Tudy, angajat pe pile coleg de birou cu Viorica Dăncilă la...

Tudor Ionescu-Tudy, angajat pe pile coleg de birou cu Viorica Dăncilă la BNR

DISTRIBUIȚI

Tudor Tim Ionescu, finul lui Călin Popescu-Tăriceanu, cunoscut sub numele de Tudy în presa tabloidă, a fost angajat consultant la Banca Națională a României (BNR), potrivit mai multor surse convergente consultate de Economedia, fiind coleg cu Viorica Dăncilă. Tudy a ținut ani la rândul prima pagină a ziarelor de can-can, grație relației amoroase cu Oana Zăvoranu. Citește integral pe economedia.ro

Citește și TudyLeaks – SexGate manual cu politicianul de Bruxelles al Zăvorancei

2 COMENTARII

  1. Tabloidele au un singur mesaj mediatic si acela este de a -ti prezenta o imagine in functie de interesele financiare, politice sau conjuncturale a patronului ce controleaza financiar acea publicatie, iar pe de alta parte si subiectul TUDY s-a folosit de publicittatea de can can pentru a -si satisface orgaoliul si a obtine o imagine de play boy autentic.
    In ceea ce priveste angajarea de catre conducerea BNR a unor personaje publice precum Viorica Dancila sau acest TUDY aceasta este o consecinta a resetarii statului roman – cum deseori afirma domnul presedinte Klaus Johannis si probabil ca acesta este trendul, iar liderii din PNL asta au inteles ca pana si o dansatoare din buric poate sa fie angajata la o companie de stat.

    • Bai Mihnea tantalaule,dece il bagi pe Klaus Johanis si P.N.Leul in aranjamentul asta tu nu vezi ca B.N.R. este stat in stat acolo ce a decis fostul securist Mugur Isarescu s-a facut din 1990 pana astazi si angajari si salarii si cui da credite sau pe cine iarta de datorii si alte chestii,chestii unde fosti presedinti ai tari de la Ion Iliescu pana la K Johanis nu s-au bagat peste Manole cu toate ca ar fi putut fiindca si de bani tine(daca nu in primul rand de bani) tinesiguranta nationala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.