Acasă Politic TuDorel prins din nou cu minciuna: a încercat să-și prostească fanii de...

TuDorel prins din nou cu minciuna: a încercat să-și prostească fanii de pe Facebook că președintele CEDO ar fi cerut grațiere în România

DISTRIBUIȚI

Ministrul Justiției Tudorel Toader s-a făcut iar de rușine după ce duminică seara a publicat pe contul personal de Facebook un articol din februarie 2017 în care se susține că președintele CEDO, Guido Raimondi, a cerut grațierea în România. Ulterior, ministrul a șters postarea. Prima care a râs de el a fost vigilenta jurnalistă Sorina Matei:

„TuDorel, ministrul Justiţiei, tocmai a distribuit un fake news pe fb de acum 2 ani! Hahaha. Excitat de o ştire falsă privind graţierea pe care nişte dobitoci au pus-o în gura preşedintelui CEDO, Tudorel care nu ştie o boabă de engleză, n-a mai verificat dacă ăla a şi zis aşa. Că omul nu ştie. Şi faza tare e că ăla n-a zis. Şi Tudorel ca inteligentul a pus-o pe fb. Un fake news de acum 2 ani! #FakeNewsTuDorel #MareEGradinaCuPămpălăi Link discursul preşedintelui CEDO https://www.echr.coe.int/…/Speech_20170127_Raimondi_JY_ENG.…”, scrie jurnalista Sorina Matei pe Facebook.

Citește și Tudorel Toader minte: a absolvit un liceu industrial cu profil auto dar în CV-ul oficial l-a trecut ca fiind de matematică-fizică

„Magistratura si societatea fierb. In acest timp, ministrul justiției arunca cu fumigene citând o traducere cu interpretare liberă și adaugare la discurs din care ar reieși ca președintele CEDO ar fi sugerat României sa facă din grațiere o prioritate.
Fals. Toader nu știe engleza, nici sa citeze corect. Pentru restul lumii care știe engleză și merge la surse, iată discursul președintelui CEDO, citat de un ziar citat de Toader. Nu apare cuvântul grațiere nicăieri. Apare invocata cauza Torreggiani împotriva Italiei – care s-a soldat cu o decizie pilot împotriva Italiei și cu soluția Italiei de a oferi un recurs compensatoriu in bani, nu cu grațieri.”, a explicat și Raluca Prună.

Deputatul USR Stelian Ion e și mai indignat: „Tudorel Toader e un nesimtit! Sa dai foc la tara printr-o ordonanta nesimtita si sa postezi apoi, cand zeci de mii de romani protesteaza in strada impotriva ordonantei, un text prin care sugerezi ca CEDO ti-a cerut sa dai gratiere, asta insemna sa fii un Mare Nesimtit!
Adica sa nu-ti pese deloc de ce se intampla in jurul tau, de haosul pe care il provoci, sa ai epiderma mai groasa decat a unui pahiderm.
NESIMTIT, -A, nesimtiti, -te, adj. 1. Care este lipsit de bun-simt, de buna crestere, de cuviinta, de delicatete. ♦ Care denota, tradeaza nesimtire (2). 2. Care nu este simtit, perceput; care scapa simturilor sau trece neobservat; p. ext. insesizabil, imperceptibil. ♦ (Adverbial) Fara a putea fi perceput; incetul cu incetul; fara zgomot, tiptil; pe furis. – Pref. ne- + simtit”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

3 COMENTARII

  1. PE ,, TURA ” CERBERULUI dreptăţii TT , CRIME : cu foc, cuţite, gloanţe, furturi de tot ce-i mai RĂU ; A VENIT cu HARGAMEDONUL de la Ieși …. TT = STAT DE DREPT ???? ; S-A ridicat PIB-ul ?????

  2. Prestidigitatorul care reșapează ,, LEGILE JUSTIŢIEI,” CAP-COADĂ – uzurpează – luând ,, pâinea de la gura parlamentarului de ,, CARTON „… de îndată , instant cu celeritate bagă pe foc cu ORDONANŢE ,, BRICI ” …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.