Acasă Politic Ufedistii cer o singura dreapta electorala

Ufedistii cer o singura dreapta electorala

DISTRIBUIȚI

Primiti cu aplauze pe corabia liberala, ufedistii si-au rostit crezul de la microfonul Congresului, oferind ulterior garantii privind intrarea in PNL a 40 de organizatii – practic a intregului partid. Fostul presedinte al UFD Adrian Iorgulescu a explicat de ce a facut acest pas (cu referire indirecta la tentatia sa initiala de a defila alaturi de Emil Constantinescu in Alianta Populara). -Nu e nevoie de mai multe partide de centru – dreapta la 20 -30% optiuni electorale in aceasta directie-. Intr-un discurs superabstract, seful Uniunii Muzicologilor a aratat ca prin fuziunea din week-end s-a produs -un transfer de imagine si determinare politica (…) ceea ce va determina si largirea spectrului electoral al PNL-.

Colegul sau de partid si de ideologie Varujan Vosganian, mai concret si mai vehement, a militat pentru o participare unica a dreptei la viitoarele alegeri cu -un singur candidat, o singura lista, o singura proiectie de cabinet guvernamental-. El a cerut ca PNL sa fie dominant in orice alianta de guvernare pentru a-si impune programul si ideile, conturand deja platforma electorala a partidului. Astfel, Vosganian a aratat ca mesajul economic trebuie sa fie capitalismul, mesajul moral – reforma clasei politice, mesajul de autoritate – ordine si eficienta pentru reprimarea coruptiei, iar mesajul national – recapatarea demnitatii Romaniei.

Datoria UFD la buget – de peste un miliard de lei – sub acuzatia ca nu a inscris in declaratia de venituri donatiile oferite de Sorin Ovidiu Vintu – nu va greva PNL, ne-a declarat ieri Adrian Iorgulescu. Desi fuziunea presupune si preluarea datoriilor nou-venitilor, acestia s-au angajat sa suporte singuri penalitatile respective. Conform afirmatiilor lui Iorgulescu, justitia – care se va pronunta in toamna pe acest subiect – le va da castig de cauza ufedistilor, asa incat emotiile lor financiare vor disparea definitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.