Home Politic UNPR și-a găsit stăpân: președintele Iohannis

UNPR și-a găsit stăpân: președintele Iohannis

DISTRIBUIŢI

În degringoladă completă, UNPR-ul generalului Izmană se declară de acord cu orice propune președintele Iohannis și, cu siguranță, deși nu o spune, regretă că nu a votat moțiunea de cenzură și a mers pe mâna PSD-ului. Sunt atât de amuzanți: General Gabriel Oprea, General Nicolae Onțanu, Liliana Mincă, Micky Șpagă, Colonel Tiberiu Urdăreanu disperați că partidul lor penibil care juca pe degete Parlamentul, a ajuns important cât un pachet de țigări gol pentru un fumător. În plus, Gabriel Oprea e pe punctul de a fi ridicat după modelul lui Piedone. 

UNPR a emis un comunicat de presă lingușitor: „Întrucât există o serie de încercări de a deturna și de a denatura sensul opțiunilor exprimate public de Uniunea Națională pentru Progresul României, dorim să facem următoarele precizări:

1. UNPR face parte în continuare din actuala coaliție care formează majoritatea parlamentară.

2. UNPR îl susține, ca întotdeauna, pe Președintele României și va susține formula pe care domnul Klaus Iohannis o va propune. O astfel de formulă trebuie să vizeze nu doar numele premierului desemnat, ci o soluție mai amplă care să răspundă tuturor cerințelor momentului.

3. UNPR își dorește ca varianta pe care o va propune Președintele României să fie asumată de toate partidele politice din Parlament. Aceasta este singura formulă prin care vor putea fi îndeplinite așteptările românilor și, la fel de important, singura garanție că România va avea parte în continuare de stabilitate.

Uniunea Națională pentru Progresul României înțelege sensul nemulțumirilor exprimate de români inclusiv prin protestele din aceste zile. Din acest motiv, opțiunea UNPR, ca parte a actualei majorități parlamentare și a coaliției, este să susțină — de preferat, împreună cu toată clasa politică — acea soluție amplă pe care Președintele României o va considera corectă și utilă în acest moment.”

Fără interesul național?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.