Home Actualitate Vanghelie: Piedone minte de dimineața până seara. Aduce lăutarii și pune manele...

Vanghelie: Piedone minte de dimineața până seara. Aduce lăutarii și pune manele în Primărie

DISTRIBUIŢI

Marian Vanghelie l-a acuzat pe Piedone senior că nu-și face treaba de primar al Sectorului 5, că ține închise mai multe școli și nu le renovează, că aduce lăutarii să cânte manele în primărie și că l-a pus pe fiul lui, Vlad, să candideze pentru că acesta n-are altceva de lucru.

Vanghelie a mai spus că nu l-ar vota pe Piedone la Primăria Generală și nici nu-l vede câștigând.

„Familia Popescu încearcă să-și aducă copilul, că n-are de lucru… Nu trebuie să ne băgăm copiii, să-i ducem în penibil. Familia nu trebuie dusă în penibil. Ne batem noi, ca lideri, cu bune, cu rele, dar ne batem noi! Eu le cer la amândoi (Piedone junior și senior) să vină la o dezbatere cu mine. O fac aici la dvs! Pentru că numai a vorbi povești și a spune lucruri din astea care n-au nicio legătură cu realitatea nu funcționează.”, a declarat Marian Vanghelie.

Vanghelie: Piedone aduce lăutarii și pune manele în Primărie

„Eu azi nu pot să zic exact pe cine pun votul (la Primăria Generală), pot să zic așa: mă uit, sincer vă spun că nu l-aș vota pe Piedone niciodată. Cred că în anul 2024, București, capitala României, nu poate să fie votat cu usturoiu, cu Sfântul Petru, cu manele… Avem manele sus, seara, se cheamă lăutarii și se cântă sus, în cadrul primăriei. Piedone și cu familia și prietenii dau petreceri. Sunt înregistrări făcute de oameni din primărie care sunt sătui de așa ceva.

Eu nu cred că Piedone poate să ajungă (la Primăria Generală), eu cred că Piedone își ia băiatul și pleacă acasă”, a mai afirmat acesta.

Vanghelie a mai spus despre Piedone senior că „minte de dimineața până seara”.

Întrebat dacă crede că există o înțelegere între PSD și Piedone, el a răspuns că l-a sunat pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, și „i-am spus că sunt supărat de modul cum… și mi-a zis că nu are nicio negociere și că nu se bagă și că nu-l interesează să aibă negocieri cu Piedone și a zis că așa s-a întâmplat”.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.