Acasă Politic Video: Cu tensiunea 22, Abramburica a țipat la Vișan

Video: Cu tensiunea 22, Abramburica a țipat la Vișan

DISTRIBUIȚI

Ecaterina Andronescu și Gelu Vișan au fost invitați în emisiunea Sorinei Matei de la B1 TV. Vorbind despre venirile și plecarile din minister ale minstrului, Ecaterina Andronescu preciza că acestea nu sunt înregistrate, discuția purtându-se în contextul prezenței sau absenței Elenei Udrea la minister în ziua în care se presupune ca ar fi luat mita in dosarul Microsoft.

Susținătorul Elenei Udrea, Gelu Vișan, lider al PMP, susținea că este datoria procurorilor să demonstreze că Udrea era în minister, și i-a aminitit Abramburicăi că este acuzată în dosarul Microsft.

„Vedeți că sunteți acuzată în cazul Microsoft. Așa am citit”, i-a spus Gelu Vișan.

Ecaterina Andronescu și-a pierdut cumpatul și a început să țipe:

„Nu sunt acuzată. Nu mai vorbiți dumneavoastră. Dumneavoastră vorbiți ce nu știți. Domnule Vișan, încă o data vă spun și spun răspicat: În viața mea, nu am luat un creion de la cineva sau un leu. Nici nu am condiționat, nici nu am cerut și nici nu am luat. Atunci despre ce vorbiți?! (…) Vorbiți despre lucruri pe care nu le știți. Niciodată nu va putea dovedi nimeni că am luat vreodată ceva. Încă o dată: eu nu vreau să vorbesc despre acest subiect”, a replicat Ecaterina Andronescu.

Pentru conformitate, cităm din comunicatul DNA din 26,09,2014 care a solicitat începerea urmăririi penale pentru „ECATERINA ANDRONESCU, ministrul Educaţiei şi Cercetării în perioada 28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003, ministrul Educaţiei, Cercetării şi Inovării în perioada 22 decembrie 2008 – 1 octombrie 2009 şi în prezent senator în Parlamentul României, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani.” Infracțiuni cu pedepse de până la 7 ani, 7 ani, 10 ani și 10 ani.

{youtube}TkPlipfa5Rk{/youtube}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.