Acasă Politic VIDEO: Pupincuristul lui Firea pus ministru al Culturii, actorul George Ivașcu, la...

VIDEO: Pupincuristul lui Firea pus ministru al Culturii, actorul George Ivașcu, la fel de agramat ca Dăncilă și Popa, nesimțit pe un salariu de 20.000 de lei lunar

DISTRIBUIȚI

La șase luni de mandat, ministrul Culturii, George Ivașcu a venit în fața presei să citească timp de 20 de minute un document cu așa-zise realizări ale sale. Deși este actor, George Ivaşcu a întâmpinat probleme reale cu lectura. Cel mai greu i-a fost să pronunţe cuvântul “digitizare”: a rostit ”digidizarea”, ”digizizarea” și ”digigizale”.

Ziariștii PROTV au identificat încă șapte greșeli făcute de penibilul actor care citea:
– “un program de importanță COVÂLȘITOARE este sezonul România – Franța”
– ”este extinderea şi PERMANTETIZAREA unui dialog şi colaborări constructive şi pozitive”
– “dincolo de implicarea în stabilirea unor PRORITĂȚI şi termeni, în jurul CĂRUIA vă fi articulat proiectul României pentru PREŞEDENŢIA consiliului”
– ”în vederea finanţării a cel puţin 7 clădiri monument ISTORICI”
– ”în marja ACESTUI reuniuni fiind cuprinsă şi o întâlnire bilaterală cu omologul din Polonia”

Când la final o jurnalistă l-a întrebat pe ministru despre starea deplorabilă în care au ajuns operele lui Brâncuși ministrul a plecat răspunzând cu nesimțire: ”Vă mulţumesc! Vă urez un weekend plăcut!” Vezi colajul video cu bâlbele AICI.

4 COMENTARII

  1. Un penibil de individ care nu are ce cauta in fruntea ministerului culturii.Nu apara nici patrimoniul national (cladiri istorice la care s-a dat liber la demolat sau modificat prin legea lui Ciordache iar Ministerul Culturii nu s-a opus, retragerea dosarului UNESCO pt Rosia Montana ( de unde se deduce ca-i place cianura,etc.
    DEMISIA IMEDIATA
    AI BUNUL SIMT SA LASI IN LOCUL TAU IDIVIZI MULT MAI CAPABILI,NU TE CRAMPONA DE SCAUNUL DE MINISTRU
    VAI DE STEAUA TA DE ACTOR

    • Cred ca suma cu care a platit (salariu) e foarte mare de nu-o poate refuza ….e clar ca are limite , am 10 clase si mai rău a ca nici eu nu as refuza un post de ministru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.