Home Politic Votanții PSD din București vor inculpați la Primăria Capitalei

Votanții PSD din București vor inculpați la Primăria Capitalei

DISTRIBUIŢI

Votanții PSD nu încetează să ne uimească, 49% dintre ei considerând că formațiunea ar trebui să îl desemneze pe Sorin Oprescu candidat la Primăria Capitalei, potrivit unui sondaj Avangarde iar 14% pe Ecaterina Andronescu.

La capitolul încredere, în București topul este următorul:

Cristian Popescu Piedone – 49%

Robert Negoiță – 43%

Ecaterina Andronescu – 42%

Monica Macovei – 28%

Cristian Bușoi – 24%

Nicusor Dan – 17%

Sondajul arată că bucureștenii posibili simpatizanți PNL sunt de părere că liberalii ar trebui să îl desemneze candidat la Primăria Generală pe Cristian Bușoi (27%), acesta fiind urmat de Ludovic Orban (25%), Petre Roman (21%) sau altul (6%). 21% nu au putut aprecia sau nu au răspuns.

Cei mai mulți bucureșteni (23%) consideră că cele mai importante calități pe care trebuie să le aibă viitorul primar general sunt cinstea și sinceritatea, iar 16% sunt de părere că acesta trebuie să fie bun administrator, manager, organizator, 9% — apropiat de oameni, câte 4% — responsabil, serios și harnic, muncitor, 3% — inteligent, câte 2% — pregătit, capabil, bun vorbitor și ambițios și câte 1% patriot și sociabil.

Dacă săptămâna viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, cei mai mulți bucureșteni au răspuns că ar vota cu PSD (34%), cu PNL (32%), UNPR (7%), ALDE (6%), M10 (5%), PMP (4%), Partidul Ecologist (3%), PRM (2%), PNȚCD (2%) și 5% cu alte partide și alianțe.

Sondajul a fost realizat în perioada 1 — 7 septembrie pe un eșantion de 1.000 de persoane de 18 ani și peste, din București. Eroarea sondajului este de plus/minus 3,10%, pentru un interval de încredere de 95%.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.