Acasă Politic Vrăjeală à la Norica Nicolai: demisionez dacă Traian Băsescu va ajunge membru...

Vrăjeală à la Norica Nicolai: demisionez dacă Traian Băsescu va ajunge membru al noului PNL

DISTRIBUIȚI

După ce în urmă cu jumătate de an Norica Nicolai amenința că dacă PNL iese din Alde ea va demisiona din PNL, acum iar se bagă în seamă. Ajunsă celebră în urma băii în jacuzzi cu Mândruță, Norica Nicolai refuză să fie colegă de partid cu Traian Băsescu. Într-o emisiune la România TV, europarlamentarul liberal a spus că dacă va fi pusă în această situaţie îşi va da imediat demisia. Şi nu e singura care ar lua această decizie.
 
Întrebată cum va reacţiona dacă Traian Băsescu ar deveni membru al conducerii noului PNL, în condiţiile în care Statutul acestui partid îi permite, Norica Nicolai a răspuns: „Ştiu că prin statut poate veni. Plec. Eu, categoric, nu pot rămîne în acelaşi partid cu omul care 10 ani a făcut atît de mult rău ţării”.

Aceeaşi reacţie a avut-o luna trecută şi fostul preşedinte liberal, Crin Antonescu. „Eu trebuie să ştiu dacă în acest partid, dacă doreşte Băsescu să uzeze de clauzele statutare de fost preşedinte PDL şi să se întoarcă, trebuie să ştiu ce face acest partid. Pentru că eu cu domnul Băsescu nu pot să fiu vreodată în acelaşi partid”, spunea Antonescu.

Menționăm că Traian Băsescu îndeplinește toate condițiile așa cum sunt ele prevăzute pe site-ul PNL și că acesta poate adera chiar și on-line.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.