Acasă Politic Zgonea minte de 16 ani în CV-ul oficial de la Camera Deputaților

Zgonea minte de 16 ani în CV-ul oficial de la Camera Deputaților

DISTRIBUIȚI

Președintele Camerei Deputaților, pesedistul Valeriu Zgonea s-a remarcat de-a lungul vieții sale de puține ori. Prima dată a fost în 2007 când a avut o declarație antisemită de la tribuna Parlamentului spunând că ”Statul este jidan, așa a fost întotdeauna”. Declarația lui Zgonea a determinat comunitatea evreiască din România să ia poziție. Extrem de sugestivă a fost scrisoarea trimisă de doamna H.H. , doctor în medicină, publicată de ziarul Curentul în 12 martie 2007 pe care o puteți citi AICI.
O altă „realizare” a lui Zgonea este că a rămas repetent de trei ori în facultate, fiind student între 1985 și 1993 deși trebuia să absolve în 1990. Zgonea a picat, bineînțeles la admiterea din vara anului 1985 la facultate așa că s-a înscris în septembrie la Facultatea de Construcții pe locurile rămase libere.

Conform CV-ului postat de Zgonea pe site-ul Camerei Deputaților începând cu anul 2000 când a devenit pentru prima oară parlamentar, acesta a devenit inginer în  1993. Cu toate acestea, Zgonea susține în aceleași 4 CV-uri succesive, câteva rânduri mai jos că în perioada 1990- 1993 a fost inginer stagiar la SC „Construcţii Feroviare” SA Craiova unde a „condus personal remodernizarea staţiei Piatra Olt”.

Așadar Zgonea susține că și-a făcut stagiatura ca inginer înainte cu trei ani de a deveni inginer, lucru imposibil. Sau poate foștii colegi ai lui Mihai Viteazul deveneau ingineri prin anul doi-trei de facultate.

Și ca să înțelegeți exact nivelul lui Zgonea priviți-l cum îi oferă regelui Mihai  „Colanul Camerei Deputaților”, decorație pe care i-o ia imediat din mână acestuia pentru a face o fotografie „el și colanul” și apoi i-o dă din nou regelui.

{youtube}Zs4TihrJaNI{/youtube}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.