Acasă Sănătate Certificat international pentru distributia de medicamente

Certificat international pentru distributia de medicamente

DISTRIBUIȚI

Compania Mediplus, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse farmaceutice, parafarmaceutice si cosmetice din Romania, a primit, in urma unui audit complex efectuat de catre compania de prestigiu TUV Rheinland/Berlin-Brandenburg, Certificatul pentru sistemul de management al calitatii conform ISO 9001: 2001. Mediplus este lider in domeniul distributiei, vanzarilor si promovarii medicamentelor fara prescriptie medicala si parafarmaceuticelor din tara, avand depozite in 11 orase ale tarii si deservind in jur de 2.500 de farmacii si spitale.

Certificatul de conformitate cu standardul SR EN ISO 9001: 2001 privind sistemul de managementul calitatii constituie o garantie a stabilitatii, calitatii si seriozitatii serviciilor asigurate si un atu important in relatiile cu furnizorii si cu clientii.

-Acest certificat este nu numai o confirmare a eforturilor si preocuparii noastre de pana acum in cresterea calitatii serviciilor, ci constituie si o promisiune de dezvoltare continua a acestora, o data pe an efectuandu-se o reverificare a respectarii conditiilor de acordare-, a declarat Dragos Dinu, presedinte Mediplus.

Standardele ISO stabilesc regulile de baza pentru sistemele de management al calitatii – de la principii pana la implementare – indiferent de produsul sau serviciul oferit. Pe planul intern al organizatiei reprezinta un set de reguli pentru a realiza un produs sau un serviciu de calitate. In relatia cu clientii, confera increderea ca furnizorul are capacitatea de a produce bunurile sau serviciile cerute si ii indica acestuia modul de a proceda pentru a se asigura ca livrarile sale satisfac in totalitate asteptarile clientilor.

-Preocuparea noastra constanta este ca produsul sa ajunga la consumator intr-un mod care sa-i ofere acestuia cat mai multe avantaje: economie de timp si bani, control si calitate-, apreciaza Cristian Fulga, reprezentant pentru managementul calitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.