Acasă Sănătate Zilele diabetului in Capitala

Zilele diabetului in Capitala

DISTRIBUIȚI

Astazi si maine vor avea loc in Bucuresti, la Hotel Marriott, -Zilele Medicale Pfizer Pentru Diabet, Nutritie si Boli Metabolice-.

Actiunea este extrem de importanta datorita participarii medicilor diabetologi din toata tara si abordarii moderne, in acord cu perspectiva internationala curenta care pledeaza pentru interventie terapeutica completa in diabet.

Astfel, pe langa tratamentul antidiabetic in sensul cel mai strict de control al glicemiei, se va pune accentul pe necesitatea controlarii tuturor factorilor de risc cardiovasculari, factori care se potenteaza reciproc in agresivitate si care au un impact mult mai serios la acesti pacienti in comparatie cu pacientii nondiabetici.

Desi ghidurile sunt din ce in ce mai severe in privinta nivelurilor optime ale glicemiei, colesterolului si tensiunii arteriale, foarte multi pacienti sunt subtratati si expusi unor riscuri crescute de infarct miocardic si accident vascular cerebral in lumea intreaga, reclamand eforturi suplimentare din partea medicilor.

La fel de importanta ca reducerea factorilor de risc este si tratarea complicatiilor care survin la diabetici, ca de exemplu neuropatia diabetica si disfunctia erectila.

Portofoliul Pfizer, incluzand Glucotrol XL, Sortis, Accupro, Neurontin, Viagra si Zoloft, le ofera medicilor diabetologi posibilitatea de a trata diabetul in toata complexitatea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.