Acasă Social Caravana UMF Iași – Campanie de promovare și consiliere a elevilor din...

Caravana UMF Iași – Campanie de promovare și consiliere a elevilor din liceele Moldovei

DISTRIBUIȚI
Universitatea de Medicină și Farmacie ‘Grigore T. Popa’ din Iași pornește, de miercuri, 22 martie 2017, într-o amplă acțiune de prezentare a ofertei educaționale pentru anul universitar 2017/2018 precum și de consiliere și orientare profesională a elevilor din clasele a XI-a și a XII-a. Intitulat ‘Caravana UMF Iași’, proiectul vizează 80 de colegii și licee din județele Iași, Vaslui, Neamț, Bacău, Botoșani, Suceava, Vrancea, Brăila și Galați.

Începând de miercuri, 22 martie, și până la finalul lunii mai, cadre didactice și studenți ai Universității de Medicină și Farmacie ‘Grigore T. Popa’ din Iași vor merge în 80 de colegii și licee din zona Moldovei pentru a întâlni viitorii absolvenți și a le prezenta acestora oferta educațională a facultăților UMF Iași.

‘Caravana UMF Iași’ își propune să aducă în atenția elevilor o prezentare a facultăților și a bazei materiale a Universității, a oportunităților pe care le poate avea un student medicinist în Iași și o discuție despre perspectivele de carieră pe care studenții le au, după terminarea unei facultăți din cadrul UMF Iași. Acțiunea este menită să scoată în evidență valori specifice ale Universității precum excelența academică, oferta educațională, detaliile admiterii, baza materială și socială, oportunitățile care disting UMF Iași de celelalte universități de profil.

S-au ales liceele de top din fiecare reședință de județ precum și liceele importante din orașele acestor județe, făcându-se anterior și o analiză amănunțită asupra locului din care provin candidații admiterii la UMF Iași. Mai mult, atât cadrele didactice cât și studenții care susțin prezentările în cadrul Caravanei UMF Iași sunt absolvenți ai acestor licee.

Prima deplasare a Caravanei UMF Iași va fi în județul Bacău.

Astfel, miercuri, 22 martie și joi 23 martie, vor avea loc prezentări în Colegiul Național ‘Gheorghe Vrăncianu’, Colegiul Național ‘Mihai Eminescu’, Colegiul Național ‘Ferdinand I’, Colegiul Național ‘V. Alecsandri’, Colegiul Național Pedagogic ‘Ștefan cel Mare’, Colegiul Tehnic ‘Anghel Saligny’, Colegiul ‘Henri Coandă’ și Colegiul Economic ‘Ion Ghica’ din municipiul Bacău urmând ca vineri, 24 martie 2017, să vină rândul Colegiului Național ‘Grigore Moisil’ și Colegiului Național ‘Dimitrie Cantemir’ din Onești și Liceului Teoretic ‘Spiru Haret’ și Colegiului Tehnic ‘Grigore Cobălcescu’ Moinești.

În săptămâna următoare, Caravana UMF Iași poate fi întâlnită în județul Neamț:

Roman — 28 martie — Colegiul Național ‘Roman Vodă’, Grupul Școlar ‘Vasile Sav’, Colegiul tehnic ‘Petru Poni’

Piatra Neamț — 29 martie — Colegiul Național ‘Calistrat Hogaș’, Colegiul Național ‘Petru Rareș’, Colegiul Național de Informatică, Colegiul Național ‘Gheorghe Asachi’

Târgu Neamț — 30 martie — Colegiul Național ‘Ștefan cel Mare’, Liceul ‘Vasile Conta’

‘Caravana UMF Iași’ este cel mai amplu eveniment de promovare al Universității de Medicină și Farmacie ‘Grigore T. Popa’ din Iași. Cifrele Caravanei UMF Iași 2017 sunt: 9 județe, 25 municipii și orașe, 80 de colegii și licee, peste 10.000 de elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.