Home Social Cercetătorii au descoperit un posibil tratament pentru cancer!

Cercetătorii au descoperit un posibil tratament pentru cancer!

DISTRIBUIŢI

 

 

Savanţii au realizat un experiment medical uimitor, care ar putea oferi un tratament eficient pentru cancer. Ei au folosit o doză mare dintr-un virus al pojarului, care a fost modificat genetic şi care a devenit o armă eficientă în lupta cu această boală din ce în ce mai des întâlnită.

Deocamdată metoda a fost testată doar pe doi pacienţi, iar rezultatele sunt încurajatoare, conform descopera.ro. În cazul unui pacient, cancerul de măduvă a dat semne de remisie, iar la al doilea pacient, o femeie de 49 de ani, remisia a fost completă. Stacy Erholtz, care avea mielom, a fost declarată sănătoasă şi după șase luni boala nu a recidivat încă. Experimentul a fost realizat de cercetătorii de la Clinica Mayo, care susţin că folosirea virusurilor pentru a distruge cancerul este o soluţie eficientă. Acest virus infectează şi ucide celulele canceroase, iar celulele sănătoase nu sunt afectate având imunitate.

Autorul studiului, Stephen Russel, crede că metoda aceasta ar putea ajuta la găsirea unui tratament care să vindece diferite tipuri de cancer. Experimentele vor continua, virusul pojarului urmând să fie folosit pentru a vedea efectul în cazul cancerului ovarian, cerebral, de gât şi al mezoteliomului.

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.