Acasă Social Clotilde Armand continuă curățarea Sectorului 1 și deferirea infractorilor către Parchet

Clotilde Armand continuă curățarea Sectorului 1 și deferirea infractorilor către Parchet

DISTRIBUIȚI
Primarul sectorului 1 continuă curățarea Sectorului 1:
„Am lansat o platformă online pentru Sectorul 1 prin care cetățenii să ne semnaleze locurile cu deșeuri necontrolate la care n-am putut ajunge până acum: https://impreunafacems1luna.ro
Această hartă va fi monitorizată în permanență de echipajele care colectează gunoiul și Poliția Locală Sector 1.
Vă promit că vom face curățenie în Sectorul 1 așa cum nu s-a mai făcut niciodată. Și în primărie și în afara primăriei. Știu că s-a dezlănțuit o campanie mediatică împotriva mea dirijată de Mafia gunoaielor pentru că de o lună de zile s-au schimbat reguluile prin primărie. Nu mai curg banii publici cum vor anumite grupuri de interese, se respectă legea, se verifică contractele publice, se fac plângeri la Parchet pentru abuz în serviciu etc. Am convocat astăzi o celulă de criză pentru problema deșeurilor și mâine avem ședință de îndată a Consiliului Local pentru această situație.
Nu vom lăsa străzile pline cu gunoi, nu vom tolera nici un fel de șantaj, nu vom ceda în fața campaniei mizerabile făcută de Mafia gunoaielor. Eu voi sta aici și voi lupta cu ei. Până la capăt.”, a anunțat primarul Clotilde Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.