Acasă Social Copilotul Răzvan Petrescu ar putea fi apt de muncă în luna august

Copilotul Răzvan Petrescu ar putea fi apt de muncă în luna august

DISTRIBUIȚI

Copilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni, ar putea fi declarat apt de muncă şi reveni la manşă din luna august, până atunci urmând un tratament de recuperare la o clinică din Căciulata.

Tatăl copilotului, Dan Petrescu, a declarat, marţi că, la patru luni de la accident, starea de sănătate a lui Răzvan Petrescu este bună, iar medicii sunt optimişti. „Răzvan este, de două luni, la o clinică de recuperare din Căciulata, unde urmează un tratament de recuperare, mai are probleme la piciorul stâng. La începutul lunii iunie va mai merge la Cluj-Napoca pentru o nouă radiografie, dar starea sa de sănătate e bună, evoluţia e favorabilă, medicii fiind optimişti. Noi estimăm că în luna august ar putea fi declarat apt de muncă şi se va putea întoarce la manşă. Va urma un consult de specialitate la finalul căruia sperăm să reprimească licenţa medicală care să îi permită să zboare din nou„, a spus Dan Petrescu. Potrivit acestuia, după externarea din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, în 21 februarie, Răzvan Petrescu a urmat acasă un tratament cu un kinetoterapeut.

În accidentul aviatic din 20 ianuarie, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa, iar copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sfânta Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş au fost răniţi. Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.