Acasă Social Cseke Attila anunță concedierea personalului medical care practică imunizarea la chiuvetă

Cseke Attila anunță concedierea personalului medical care practică imunizarea la chiuvetă

DISTRIBUIȚI

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a afirmat joi, că o fraudare a sistemul prin vaccinarea ”la chiuvetă” nu poate fi permisă, considerând că trebuie înăsprită legislaţia şi menţionând că personalul medical care face acest lucru nu are ce căuta în sistem.

Cseke Attila a declarat că este necesară o înăsprire a legislaţiei în acest sens.
“Aş vrea să mă refer la o chestiune despre care o să cer date mai precise dacă există şi pe care eu o consider ca fiind o chestiune de neacceptat, este vorba de această vaccinare în chiuvetă. O asemenea fraudare a sistemului nu poate fi permisă. Avem foarte mulţi medici, foarte mulţi din sfera medicală, personal medical de care suntem mândri, cărora le mulţumim în fiecare zi pentru abnegaţia profesională, dar pentru că munca acestor oameni nu poate fi luată în derâdere nu putem să acceptăm ca alţii, mult mai puţini, dar totuşi unii din acest sistem medical, să fraudeze acest sistem şi să contribuie la eliberarea unor certificate prin fraudare fără a fi vaccinate persoane. Trebuie să facem o analiză rapidă a legislaţiei pentru că mai mult ca sigur se impune o înăsprire a legislaţiei. Din punctul meu de vedere, oameni care fac asemenea chestiuni nu au ce căuta în sistemul medical”, a afirmat ministrul interimar al Sănătăţii.
Întrebat dacă acestor medici le va fi ridicat dreptul de practică, Cseke Attila a răspuns: “Vom vedea la ce soluţie vom ajunge, dar în mod cert aici e nevoie de o înăsprire a legislaţiei şi punctul meu de vedere este acela că o asemenea atitudine nu trebuie tolerată şi cine are o asemenea atitudine în sistemul medical, apreciez marea majoritate a sistemului medical, dar exact pentru că imaginea lor nu poate fi stricată de oameni mult mai puţini, dar care fac asemenea fraude, ei nu au ce căuta în acest sistem”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.