Acasă Social Disperat, șeful SANITAS visează la moartea Alianței Medicilor

Disperat, șeful SANITAS visează la moartea Alianței Medicilor

DISTRIBUIȚI

„Ai dușmani? Bravo! Înseamnă că ai făcut ceva, cândva în viață.” spunea Winston Churchill. Așa a reușit și Alianța Medicilor să capete câțiva dușmani: făcând. Contând!
Liderii Federației Sanitas, toți asistenți medicali, sunt sindicaliști creați de escrocul Marius Petcu condamnat la șapte ani pentru corupție. Cu salarii lunare de mii de euro plătite din banii personalului medical, Sanitas a simțit amenințarea Alianței Medicilor încă din primul moment.
Într-o succesiune de postări agramate, vicepreședintele SANITAS, Marius Sepi a lansat atacuri fără precedent la adresa medicilor români. Astfel, într-o postare pe contul său de facebook în care anunța că Federația SANITAS nu dorește legalizarea șpăgii, SEPI îndeamnă pe toată lumea să toarne medicii și asistenții care iau „șpaga balcaniană”: „hai sa ii demascam pe cei necinstiti din sistem … (toata lumea sa facă asta)”. Totul printre postările sale pline de greșeli gramaticale: „sti bine”, „multumitii d.-lui Nichimis”, „astia chiar i-si bat joc”, „nu va avem ca membrii” „suntem mândrii de”
Așa s-a întâmplat și după 1945: intelectualii erau turnați la Securitate de comuniști, erau arestați iar analfabeții de la partid și sindicate le-au luat posturile.

Absolvent al unui liceu agricol și apoi al unei postliceale sanitare, Sepi îi urăște atât de tare pe medici încât îi gratulează cu: „dracii ăștia de medici”, „mincinoși cu nerușinare” și „interesați personal și de grup”.

CITEȘTE ȘI SANITAS AMENINȚĂ CU PROCESE COMENTATORII DE PE FACEBOOK
Înainte de apariția Alianței, șefii Sanitas aveau o viață liniștită și au sperat că vor putea să se mintă singuri în continuare de utilitatea lor. De 25 de ani, Sanitas a reușit să „negocieze” pentru medici niște salarii de mizerie. Alături de cei din Educație, salariații din domeniul Sănătății sunt cei mai slab plătiți. Ați văzut recent ce înseamnă sindicaliști adevărați: Cioloș a spus răspicat că nu mărește salariul minim la 1200 de lei, s-au dus Dumitru Costin și cu Bogdan Hossu peste el și a cedat. Dar dacă Sepi, Bărăscu și nevasta pușcăriașului Petcu se duc să negocieze, cine-i bagă în seamă? De altfel chiar Federația SANITAS a anunțat printr-un comunicat inept că amânarea creșterilor salariale la 1 octombrie e succesul lor:„Federaţia SANITAS din România negociază cu Ministerul Sănătăţii majorările salariale pentru întreg personalul din sistemul de sănătate încă din toamna anului trecut. Termenul primei tranşe de creştere a fost de mai multe ori amânat. În primă fază s-a vorbit de 1 iunie -1 iulie, ulterior 1 septembrie, iar în momentul de faţă a fost agreat termenul de 1 octombrie.”

Adevărul e că dacă medicii nu se coalizau pe facebook și nu se înființa Alianța Medicilor, nu era nici amărâta asta de creștere de 25%.

După ce la 1 Decembrie Alianța Medicilor a anunțat că începe înscrierile, Marius Sepi parcă a turbat. A început să posteze sistematic pe toate conturile de facebook pe care le are „succesul” repurtat de Sanitas cu mărirea de 25%, totul culminând cu postarea unui editorial al lui Val Vâlcu cu titlul „Revolta Facebook a murit. Decesul, înregistrat la Spitalul Universitar” însoțită de remarca psd-istului Sepi: „Slujba cred ca o va face….PASTORUL.SE PARE CA ZIUA A SAPTEA  A VENIT”

Bine Sepi. Am înțeles, îți meriți cei 2750 EURO lunar! Doar că, am auzit că de la 1 ianuarie 2016, Achimaș pregătește o circulară comună cu Ministrul Muncii că NU se mai rețin banii pe statul de plată la nemembrii de sindicat. Și mai mult, între medici se poartă discuții ca Alianța să se transforme în sindicat. Atunci să te vedem, Sepi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.