Home Social Explozie puternică într-un bloc din centrul Bacăului

Explozie puternică într-un bloc din centrul Bacăului

DISTRIBUIŢI

O explozie puternică s-a produs, marţi dimineaţă, într-un bloc din zona centrală a municipiului Bacău, în urma deflagraţiei fiind grav rănit un bătrân de 85 de ani, care va fi transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, deflagraţia s-a produs într-un apartament de la parterul unui bloc din zona Pieţei Nord a municipiului Bacău, în urma acumulărilor de gaze de la reţeaua de distribuţie din imobil.

 

”Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, iar echipele de la E.ON au întrerupt alimentarea cu gaze şi energie electrică a imobilului. În interiorul locuinţei unde a avut loc explozia a fost găsit proprietarul apartamentului, un bărbat de 85 de ani, care a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe aproximativ 65 la sută din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru a se realiza transferul bătrânului la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.