Acasă Actualitate Fundația Altex continuă acțiunile de sprijin a cadrelor medicale și donează încă...

Fundația Altex continuă acțiunile de sprijin a cadrelor medicale și donează încă 480.000 măști de protecție ridicată în valoare de peste 400.000 euro

DISTRIBUIȚI

Fundația Altex continuă Campania „Împreună pentru România” și donează încă 480.000 de măști de protecție ridicată în valoare totală de peste 400.000 de euro. Astfel, Fundația Altex contribuie la desfășurarea activităţii în condiţii de siguranţă a cadrelor medicale din spitalele din România.

Măștile de protecție ridicată au fost livrate către Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf Apostol Andrei Galaţi, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, cât şi către Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul” Vâlcea.

În Bucureşti, ASSMB – instituție care are în administrare 19 unități sanitare – va distribui direct echipamentele către spitalele din subordine, în funcție de necesități.

Aceasta este cea de-a treia acțiune de donație din cadrul campaniei „Împreună pentru România” prin care Fundația Altex continuă să susţină desfăşurarea activităţii cadrelor medicale în siguranţă. Donarea a încă 480.000 de măști vine ca rezultat al nevoilor exprimate de cadrele medicale din țară, după primele acțiuni demarate de Fundația Altex.

„Binele omului şi calitatea vieţii primează pentru noi, aşadar Fundaţia Altex se implică rapid cu resursele de care dispune pentru a răspunde nevoilor urgente ale societăţii româneşti aflată în plină pandemie de COVID 19”, a declarat Mihaela Mitescu, Președinte Fundația Altex.

„Cele 480.000 de măști de protecție FFP2, pe care Fundația Altex le-a donat unităților sanitare administrate de ASSMB, reprezintă o contribuție substanțială, care va ajuta la protejarea sănătății și vieții pacienților și personalului medical. Apreciem acest sprijin, cu atât mai mult cu cât spitalele noastre au fost implicate masiv în lupta împotriva pandemiei de COVID-19, mii de pacienți fiind tratați și vindecați de la începutul crizei sanitare” a declarat  Vasile APOSTOL, Director General ASSMB

Prima acțiune din campania „Împreună pentru România. Susţinem educația” s-a desfășurat în luna februarie a anului curent, când Fundația Altex a donat peste 500.000 de măști și 32.000 de costume de protecție ridicată către Inspectoratele Școlare Județene.

A doua acţiune din campania „Împreună pentru România. Susținem educația” s-a desfăşurat în luna Mai şi au fost donate încă 350.000 de măști de protecție ridicată și 10.000 de termometre digitale în valoare totală de aproximativ 800.000 de euro.

Cuantumul tuturor donațiilor în 2021, depășește suma de 2.4 milioane de euro. Astfel, Fundația Altex contribuie la desfășurarea activităţii cadrelor medicale şi didactice în condiții de siguranță.

 

Despre Fundația Altex

Fundația Altex este o organizație nonprofit înființată de Altex România cu rolul de a se implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă societatea românească.

Organizația are printre obiective dezvoltarea de proiecte de responsabilitate socială ce pot contribui la schimbarea sistemului de educație, la îmbunătățirea sistemului medical, dar și la promovarea de practici sustenabile pentru un mediu mai curat.

Fundația Altex reflectă în identitatea brandului o abordare de tip Human Social Responsibility (HSR) – oamenii sunt în centrul fiecărei organizații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.